Acasă Arhiva Pe DN7 din nou viteza neadaptata la conditiile de drum

Pe DN7 din nou viteza neadaptata la conditiile de drum

În data de 4 august a.c. pe D.N.7, pe raza com. Bujoreni, jud. Vâlcea, în interiorul localității, s-a produs un grav accident rutier în urma că ruia au rezultat mai mulți răniți.

Stelian B. în vârstă de 40 ani din comuna Sâncraiu de Mureș, șoferul unei societăți comerciale, în timp ce conducea un autotractor marca Iveco, care tracta o semiremorcă , din direcția Rm. Vâlcea Sibiu,   nu și-a adaptat viteza de deplasare la condițiile drumului. Carosabilul  fiind umed, semiremorca a derapat pe contrasens acroșând un autoturism marca Ford care circula regulamentar. Mașina condusă de Martin W. în vârstă de 55 de ani din Germania a fost grav avariată, iar victimele accidentului au fost atât șoferul Ford-ului cât și cei trei fii ai săi cu vârste cuprinse între 1 și 5 ani.     

   Martin W. a fost diagnosticat cu traumatism toracic cu fracturi costale C3 și C6 stânga, plagă tăiată braț stâng, plăgi și excoriați, iar doi dintre fii acestuia (cel de un an și cel de cinci) au fost transportați la Spitalul de Urgență Floreasca cu diagnosticele de  traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractură bază craniană și otoragie stânga și traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă partieto-occipitală scalpată.

Doar unul dintre cei trei copii ai lui Martin W. a avut răni mai ușoare fiind îngrijit la Spitalul Județean Rm. Vâlcea.

      În momentul producerii accidentului șoferul mașinii din Germania precum și cei trei copii ai săi purtau centurile de siguranță.

                                                                                                          ” Cristina Pîrvu

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.