Acasă Arhiva Pătru îl toarnă pe Frâncu la DNA

Pătru îl toarnă pe Frâncu la DNA

Nemulțumit că liderul PNL își bagănasul la toate licitațiile din județ

Peremistul Nicolae Pătru se aratătotal nemulțumit de modul în care DNA opereazăși funcționează. Referindu-se în mod special, la cazul Remeș, Pătru a spus că : „sunt surprins de faptul că oameni cu asemenea responsabilitate în funcții, de asemenea importanțăîn stat nu au verticalitatea de a-și face meseria așa cum trebuie și nu săfacă justiție la televizor”.

„Acest guvern este unul penal”

Totodată, Pătru îi dălui Traian Băsescu un sfat care, în opinia sa, îl va ajuta pe acesta săaibămai multăcredibilitate: „dacă dorește săaibăcredibilitate Băsescu trebuie săvadăși corupții din jurul lui. Are și el oameni asupra că rora planeazăsuspiciunea de corupție la fel de mult cum planeazăși asupra miniștrilor care, pe drept cuvânt, sunt anchetați pentru că acest guvern este unul penal”.

Pătru justițiarul!

În ceea ce privește județul nostru, Pătru considerăcă destinele vâlcenilor stau atârnate de un fir de ațădin cauza celor care conduc județul. „Constat cu părere de rău că lucrurile nu se îmbunătățesc deloc în Vâlcea. Cei care răspund de destinele vâlcenilor nu sunt preocupați decât de interese personale care nu coincid cu cele ale locuitorilor județului”, a mai spus liderul PRM.

În opinia lui Pătru, numai DNA-ul ar putea să-i mai facă pe unii conducă tori ai județului sănu se mai ocupe de afaceri. Astfel, Pătru a sesizat DNA-ul despre matrapazlâcurile lui Emilian Frâncu, care, crede peremistul, „hăituiește anumiți oameni, încearcă săîi cumpere, făcând trafic de influență. Liderii partidelor care sunt la guvernare fac abuzuri ilegale”. Mai mult, Pătru a discutat cu senatorul PRM Viorel Dumitrescu pentru a face o plângere penalăcă tre DNA în perioada următoare referitoare la „afacerile” lui Frâncu. Făcând acest pas, el sperăcă se vor termina „ilegalitățile pe care le fac mai mulți potentați ai județului”, referindu-se aici la liderul PNL Vâlcea, Emilian Frâncu și la președintele Consiliului Județean Vâlcea, Dumitru Bușe.

Pătru îl mai acuzăpe Frâncu că a încercat săpreseze un peremist pentru a se transfera în PNL. „Un reprezentant al PRM de la Bălcești a fost presat serios, dat afarădin învățământ și până nu le-a promis că se înscrie la ei în partid nu i s-a dat un alt post”, a explicat Pătru.

Frâncu își bagă nasul peste tot

Nicolae Pătru mai este nemulțumit de faptul că Frâncu își bagănasul peste tot pe unde se organizeazălicitații pentru lucrări de achiziții în județ. Liderul peremist este convins că DNA va fi foarte interesat de cazul lui Frâncu și că acesta va fi un pas spre alte cazuri la fel de interesante. „Este de ajuns un caz de acest gen care săatragăatenția DNA-ului, ca apoi săiasătoți la lumină. Mai găsesc ei și altele”, a precizat Pătru.

Tot el a mai afirmat și că Frâncu se laudădegeaba cu realizările pe ordonanța 7/2006, care se referăla dezvoltarea infrastructurii în zona rurală. „Frâncu ar trebui sănu se mai laude cu realizări pe ordonanța 7 pentru că nu sunt ale lui. această ordonanțăa fost promovatăde mine și de domnul Mierluș de la CJ, când alții nici nu știau cu ce se mănâncă această ordonanță. Știți foarte bine că eu am adus firme care săse ocupe de aceste lucruri”, a mai adăugat Pătru indignat.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.