Acasă Arhiva Pasiunea pentru viteza excesivăface noi victime

Pasiunea pentru viteza excesivăface noi victime

Șofer vitezoman a băgat în spital 3 oameni

 

Vineri, 20 aprilie a.c., pe DN 67 în localitatea Slătioara, a avut loc un accident de circulație, care s-a soldat cu rănirea a trei persoane. Marius Ciuburuc, de 23 ani, din comuna Feldioara, județul Brașov, a fost protagonistul acestui eveniment rutier nedorit de nimeni. Acesta conducea autoturismul Dacia Supernova, din direcția Rm. Vâlcea – Tg. Jiu și datorităvitezei foarte mari, într-o curbăla stânga, a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat pe contrasens, răsturnându-se într-un șanț. Ajunși la fața locului polițiștii i-au luat șoferului vitezoman probe biologice de sânge pentru a vedea dacă acesta este sub influența băuturilor alcoolice. În urma accidentului au avut de suferit conducă torul auto Marius Ciuburuc (fracturăfemur stâng picior bilateral, hematomie macroscopică ),  și trei pasageri aflați în autoturism în momentul producerii accidentului: Constantin Ciuburuc, de 25 ani, din comuna Feldioara, județul Brașov (fracturămandibulă), ocupant stânga spate în autoturism, rănirea ușoarăa Marisei Ciuburuc, de 46 ani, din aceeași localitate ( politraumatism T.C.C. acut deschis, plagăfrontalăscalpatăextinsă, traumatism coloanătoracală), ocupant dreapta Față în autoturism și rănirea ușoarăa lui Ștefan Apetroaiei, de 25 ani, din comuna Albeni, județul Gorj ( contuzie umăr stâng ), ocupant dreapta spate în auto, iar nici o persoanădin autoturism nu purta centura de siguranță. Polițiștii vor continua cercetările pentru a se stabili cu exactitate cauzele în care s-a produs accidentul.

Din nou viteza

În ultima perioadă , cele mai multe accidente rutiere se petrec din cauza vitezei excesive cu care șoferii circulăpe drumurile naționale. Un astfel de eveniment s-a petrecut în ziua de 20 aprilie a.c, în municipiul Rm. Vâlcea. Georgel Bărsoianu, de 22 ani, din Rm. Vâlcea, conducea autoturismul marca AUDI TT, pe B-dul G-ral. Magheru, din Rm. Vâlcea, direcția Sud că tre Nord, și la intersecția cu B-dul Tudor Vladimirescu, datorităvitezei foarte mari, a pierdut controlul volanului, și s-a izbit violent de bordură, După care a fost proiectat pe trotuarul străzii. În urma accidentului, Georgel Bărsoianu a fost grav rănit, fiind transportat de urgențăla Spitalul Județean din Rm. Vâlcea, unde medicii i-au stabilit diagnosticul: „fracturăL1 și traumatism coloanălombară”. Conducă torului auto i s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șofer bulgar, implicat într-un accident pe Valea Oltului

Și când conduci regulamentar poți avea necazuri.  Acest lucru i s-a întâmplat Mariei Iancu de 50 ani, din jud. Sibiu, în localitatea Câineni. Aceasta conducea regulamentar un Mercedes, din direcția Sibiu – Vâlcea, când s-a trezit Față în Față cu un autoturism Opel Vectra. Chiar dacă șoferița a încercat săevite coliziunea, nu s-a mai putut face nimic, cele două mașini izbindu-se violent. Polițiștii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este șoferul Opelului Vectra, înmatriculat în Bulgaria, care a intrat pe contrasens. În urma impactului foarte puternic, au fost rănite 4 persoane  care au fost transportate la Spitalul Județean Vâlcea. De asemenea, cele două autoturisme au fost avariate. Polițiștii vor continua cercetările în vederea stabilirii cauzelor care au dus la producerea evenimentului rutier.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.