Acasă Arhiva NEICA CILEA

NEICA CILEA

        Ion Câlea, președinte PSD Vâlcea și vicepreședinte CJ Vâlcea: „În problema asta, cu medicii și asistenții din instituțiile de ocrotire ale județului, vă rog să mă credeți că mă pricep foarte bine, fiindcă am experiență în domeniu… În ce privește situația Regiei de Drumuri, aici mă pricep foarte bine și am o bogată experiență… Mie îmi plac dreptatea și adevărul… DAR mai ales dreptatea și adevărul regiei.”

 

           Comentarii:

 

        De când și-a luat doctoratul în agricultură, Neica Câlea se pricepe foarte bine la medici și la asistente, mai ceva decât oricare urmaș al lui Hippocrate… De asemenea, dumnealui se pricepe la drumuri și poduri mai dihai ca legendarul Apolodor din Damasc… Ce mai tura-vura, Neica Câlea este multi-priceput și poli-experimentat. Vă rog să credeți pe cuvânt de onoare, zău așa.

 

      Mai era unul în România priceput la toate, dar a zburat cu elicopterul. Dumnezeu să-l hodinească … Nu e cazul lui Neica Câlea. El va pleca din Consiliul Județean cu fărașul de la instanța de judecată.

 

      Îi plac dreptatea și adevărul?! Hm…! Oare șeful lui pe linie de partid, Mircea Geoană,  o fi știind că -n sufletul lui Neica Câlea se dă un zbucium de iubire pentru Alianța „Dreptate și Adevăr”? Aha, cică „dreptatea și adevărul regiei”… Asta se prescurtează DAR. Oare DNA-ul știe ceva despre „iubirea de dar” mărturisită în public de gura păcă tosului? că , dacă nu știe, n-ar fi exclus să afle.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.