Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Mircea Gutău își prezintă raportul

Primarul se poate mândri cu realizări peste realizări

„Lărgirea și modernizarea pasajului Dacia ” montare de semafoare în intersecțiile importante ale orașului ” reabilitarea termică a 72 de blocuri ” construirea mai multor săli de sport pentru elevi și a unor cluburi moderne pentru pensionari ” modernizarea târgului din Goranu – sunt doar câteva din reușitele mandatului Gutău

 

În data de 28 iunie a.c., primarul Mircea Gutău, își va prezenta, în Sala Filarmonicii „Ion Dumitrescu”, raportul de activitate, așa cum i-a obișnuit pe râmniceni în ultimii trei ani, de când este primar al municipiului Rm. Vâlcea. Edilul-șef spune că e mulțumit că a reușit să-și respecte multe dintre promisiunile electorale cu care a venit în campania din 2004. „Sper, din tot sufletul, că nu i-am dezamăgit pe râmniceni și că le place orașul nostru, așa cum aratăel. Am reușit săfacem multe lucruri bune pentru municipiu și le promit că , pe viitor, Râmnicul va arăta ca un adevărat oraș european” – ne-a spus primarul.  

În rândurile de mai jos, enumerăm câteva dintre cele mai importante realizări ale primarului Mircea Gutău:

” lărgirea și modernizarea pasajului Dacia ” montare de semafoare în intersecțiile importante ale orașului ” reabilitarea termică a 72 de blocuri ” construirea mai multor săli de sport pentru elevi și a unor cluburi moderne pentru pensionari ” modernizarea târgului din Goranu ” investiții de amploare la terenul 2 din Zăvoi și la stadionul municipal ” construirea a 6 locuri de joacă ” asfaltarea străzilor periferice din municipiu, realizarea de noi scuaruri în oraș ” amenajarea și modernizarea unor parcuri noi ” îmbunătățirea serviciilor de protecție socialădin cadrul primăriei ” investiții la rețelele de apă din municipiu ” o nouăgrădinițăîn zona Ostroveni precum și multe alte realizări.