Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

„Îmi crapă obrazul când aud minciunile lui Frâncu”

Eusebiu Vețeleanu sare la gâtul liderului PNL

„Dacă nu-l ajutam pe Monceanu săorganizeze Ziua Imnului, ar fi fost „fiul ploii”. Frâncu îl laudăde parcă ar vrea să-l însoare ( ) De ori câte ori, Frâncu va mai ieși sămintăpopulația, eu și colegii mei o săle dăm replica până se satură” – a precizat Vețeleanu

 

Liderul PD Vâlcea, Dorel Jurcan, a declarat, zilele trecute, că mașina sa personală, un Mercedres de teren, a fost vandalizată, în București. Senatorul susține că „huliganii”, premeditaserădistrugerea autoturismului. „A fost lovită(mașina – n.r.) cu un fel de piatrăcubică , care nu se găsește în zona în care stau eu. Este un aspect care m-a determinat săiau foarte în serios ipoteza că cei care au făcut așa ceva au venit cu intenția să-mi vandalizeze mașina” – a spus democratul. Senatorul este de părere că , în acest caz, este vorba de o răfuialăpolitică . Mai mult, el a mărturisit presei că nu este  pentru prima datăcând Mercedes-ul său este avariat de „dușmanii politici”. „Sunt semnatarul unei modifică ri a legii privind desecretizarea dosarelor marilor privatizări. Modificarea a trecut deja de camerele Parlamentului și este spre promulgare. Bănuiesc că cineva, care are tot interesul ca această lege sănu treacă , a recurs la astfel de acte de huliganism” – a mai adăugat Jurcan.

În continuare, democratul a spus că este unul dintre cei care a crezut, în permanență, în nevinovăția edililor Mircea Gutău și Nicolae Dicu. „Biroul Politic Național (BPN – n.r.) al partidului, în opinia mea, s-a grăbit foarte tare atunci când i-a exclus pe cei doi. În viitorul apropiat, vom face demersuri pentru reprimirea lui Gutău și Dicu, în PD.Oricum, membrii BPN au spus, încă de la început, că în momentul în care vor fi achitați, se vor putea reînscrie în partid” – a mai adăugat senatorul democrat. Prezent și el la întâlnirea cu mass-media vâlceană , Eusebiu Vețeleanu, a declarat: „Sunt unul dintre cei care cunosc, din scoarță-n scoarță, dosarul edililor și știam că sunt nevinovați”.

 

„Fărămine, Monceanu ar fi fost „fiul polii””

 

În plus, Eusebiu Vețeleanu a făcut câteva precizări legate de activitatea lui Constantin Monceanu, pe perioada cât Mircea Gutău a lipsit de la Primăria Râmnicului. Democratul a spus că se simte nevoit sădea o replică șefului liberalilor vâlceni, Emilian Frâncu, care minte, cu seninătate, cetățenii municipiului. „Frâncu și Nicolae vor să-și facă campanie electoralăcu orice preț, venind cu tot felul de aberații și acuze la adresa primarului Mircea Gutău. Au spus că CSM Rm. Vâlcea nu a promovat din cauza lui Gutău Frâncu nu a venit niciodatăla stadion, iar Nicolae, de vreo două ori, așa de ochii lumii. Nu înțeleg cum pot săfacă astfel de afirmații” – a menționat el. În ceea ce privește declarațiile făcute de Emilian Frâncu, cu puținăvreme în urmă, potrivit că rora, Monceanu ar fi avut realizări profesionale mai multe decât Mircea Gutău, Vețeleanu a zis: „Dacă nu-l ajutam pe Monceanu săorganizeze Ziua Imnului, ar fi fost „fiul ploii”. Frâncu îl laudăde parcă ar vrea să-l însoare. Îmi crapăobrazul de rușine când aud minciunile pe care le spune deputatul liberal. De ori câte ori, Frâncu  va mai ieși sămintăpopulația, eu și colegii mei o să-i dăm replica până se satură” – a încheiat democratul.