Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

INAGURARE „SPAR” ÎN RÂMNICU VÂLCEA

 „Mulțumim administrației publice locale din municipiul Râmnicu Vâlcea pentru sprijinul acordat, mulțumim constructorului – firma IMSAT Vâlcea – și mulțumim, de asemenea, gazdelor de la magazinul River Plaza Mall”, a declarat Rino Tizzanini, directorul general al SPAR România ” în seara de 28 iunie 2007, lângă River Plaza Mall va avea loc un super-spectacol susținut de trupele Voltaj și Morandi, și cântăreața Loredana, totul „asezonat” cu un frumos foc de artificii și jocuri de laser

 

Miercuri, 27 iunie, Rino Tizzanini, directorul general al SPAR România, și George Ceorneschi, director marketing al SPAR România, au fost prezenți la Râmnicu Vâlcea pentru a anunța inaugurarea primului magazin SPAR în județul Vâlcea, ce va funcționa la parterul River Plaza Mall. Astfel, După 9 supermarket-uri și un hypermarket deschise până în prezent, SPAR inaugureazăcea de-a 11-a locație la Râmnicu Vâlcea, fiind primul magazin deschis în cadrul unui centru comercial. Magazinul își așteaptăprimii clienți în data de 28 iunie, începând cu ora 12.00. Supermarket-ul este situat în cadrul centrului comercial River Plaza Mall și are o supraFață totalăde 1.124 metri pătrați, din care 760 metri pătrați alocați sălii de vânzare. Clienții vor putea alege dintre cele 6.430 de articole pe care supermarketul le va găzdui, oferta de produse proaspete fiind extrem de bogată: 35% din întreaga sortimentație. Pentru magazinul din River Plaza, SPAR lucreazăcu 386 de furnizori, iar numărul angajaților este de 45. Investiția se ridică la 900.000 de euro. Rino Tizzanini a declarat în cadrul unei conferințe de presă: „Mulțumim administrației publice locale din municipiul Râmnicu Vâlcea pentru sprijinul acordat, mulțumim constructorului – firma IMSAT Vâlcea – și mulțumim, de asemenea, gazdelor de la magazinul River Plaza Mall. Prioritatea noastrăeste colaborarea cu producă torii locali. Sperăm ca într-o perioadă de cinci ani săamortizăm integral investiția de 900.000 de euro”. În seara de 28 iunie 2007, lângă River Plaza Mall va avea loc un super-spectacol susținut de trupele Voltaj și Morandi, și cântăreața Loredana, totul „asezonat” cu un frumos foc de artificii și jocuri de laser.

 

Doi ani de funcționare în România

 

Compania SPAR a intrat pe piața din România în 2005. Decizia a fost luatăîn urma unei amănunțite analize a pieței, analizăce a evidențiat compatibilitatea dintre conceptul SPAR și realitatea pieței românești. Începând cu a doua jumătate a anului 2006, SPAR a inaugurat 9 supermarket-uri în orașele Arad, Reșița, Deva, Odorheiu Secuiesc, Alba Iulia (3 magazine), Hațeg și Mediaș și un hypermarket la Târgu Mureș. Investiția totalăpână în prezent se ridică la aproximativ 24 de milioane de euro. Pentru 2007, SPAR își propune un plan de extindere ce prevede deschiderea a peste 20 de locații, având deja 8 proiecte definitivate, dintre care 5 hypermarket-uri și supermarket-uri în București. Obiectivul de dezvoltare a companiei pe termen mediu este deschiderea de magazine în 55 de locații. Din perspectiva strategiei pe termen lung, SPAR își propune sădeschidămagazine în toate orașele importante ale țării, ajungând la un total de 250 de locații la nivel de România. SPAR va continua excelența în serviciile asigurate clienților săi prin promovarea celor patru valori internaționale: raport excelent calitate – preț, prospețime, sortimentație variatăde produse și o gamăbogatăde servicii. SPAR a fost fondat în anul 1932 în Olanda. „Despar” este acronimul unei fraze din limba olandeză, „toți vor beneficia de pe urma cooperării unite”, principiu ce stăși astăzi la baza filozofiei brand-ului SPAR. „Spar” înseamnă „bradul de Crăciun”, a că rui reprezentare este și sigla  magazinelor SPAR. La nivelul întregii lumi, numărul total al magazinelor SPAR este de peste 15.000, cu o cifrăde afaceri totalăde 27 miliarde de euro în 2006, extins pe 4 continente în 34 de țări.