Acasă Arhiva Imi pare rau de jucatori

Imi pare rau de jucatori

După ce a vândut locul în Liga II-a, Mihai Diculoiu este dezamăgit:

 

La finele ediției de campionat 2005/2006, echipa vâlceană de fotbal Oltchim a terminat pe prima poziție a clasamentului seria a șasea din Divizia C de fotbal, fapt ce a însemnat promovarea în eșalonul secund. Amintim că , în urmă cu ceva vreme, managerul general al Oltchim SA a afirmat că Râmnicul nu-și poate permite două echipe de fotbal în Liga II-a. „E prea mult și nu are rost să cheltuim banii de pomană. Mai bine ajutăm echipa municipalității, unde există oameni cu experiență în fotbal”, a declarat Constantin Roibu.

În atare condiții, Mihai Diculoiu (liderul Sindicatului Oltchim, care deține echipa de fotbal) a decis să vândă contra sumei de 100.000 dolari dreptul de a evolua în Liga a II-a că tre Unirea Alba Iulia. Zilele trecute, Diculoiu a făcut câteva precizări: „Îmi este foarte greu să vorbesc despre acest lucru, deoarece nu mi se pare normal să vinzi un drept câștigat prin muncă . N-am găsit nici cea mai mică înțelegere pentru a evolua cot la cot cu CSM Râmnicu Vâlcea și cu celelalte echipe în Liga a II-a a fotbalului național. Ne-am zbătut pentru a reuși să găsim o „portiță”, însă nu s-a putut. Oamenii de afaceri din județ, dar mai ales factorii politici locali, nu au reușit să facă nici cel mai mic gest pentru a ne susține. Am încercat să vorbim cu cei din Târgu-Jiu, însă era culmea să jucă m în județul Gorj. Nu s-a putut și am ales ultima variantă – cedarea locului de Liga a II-a celor de la Unirea Alba Iulia, urmând ca noi să jucă m tot ca și până acum, în Liga III-a. Îmi pare rău, în mod special pentru jucă tori, care au luptat să câștige acest drept pe terenul de joc, însă chiar nu am putut face mai mult”.

Amical cu Atletic Sibiu
În cursul acestei săptămâni, gruparea chimistă pregătită de Constantin Gaiță va evolua într-o partidă amicală în compania celor de la Atletic Sibiu, cel mai probabil în Ardeal. Astfel, vâlcenii le vor acorda revanșa sibienilor, După ce i-au învins în primul meci din cantonamentul de la că limănești.

Narcis Stefan

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.