Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FALSUL DE LA DNA

DMG

        ” Primarul este ținut ilegal în arest

       ” neavând cum săjustifice arestarea, Camelia Sutiman și Claudia Roșu – procuroarele DNA au comis infracțiunile fals intelectualși uz de fals ” transcrierea dialogului dintre denunță torși primarul Mircia Gutău a fost falsificată” dacă nu observa avocatul Octavian Fieroiu, prima transcriere După înregistrarea video, ar fi fost sustrasăde la dosar, pregătindu-se înlocuirea ei cu un fals revoltător ” pe această cale, sesizăm Parchetul Generalasupra infracțiunilor comise de procuroarele de dosar” „Nimeni nu este mai presus de lege” , într-o țară normală” dar cum de mult România nu mai este o țară normală, Legea este încă lcatăde cei puși săvegheze la respectarea ei ” într-o societate dominatăde politic și de interesele de grup, lupii sunt puși paznici la oi! ” opriți nedreptatea din cauza „Gutău-Dicu”

 

Încă de la declanșareascandalului „mitei” de la Primăria Râmnicului, ne-am dat seama că împotriva primarului Mircia Gutău s-a pus la cale o mârșăvie, la comandăpolitică și pentru satisfacerea nevoilor materiale ale unorgrupuri de interese economice, locale și naționale,. Mai înainte de punerea în practică a infamei mascarade de că tre DNA, prin oraș, se zvonea că și-ar fi manifestatdorința de a intra activ pe piața Râmnicului, renumitulDorin Cocoș soțul Elenei Udrea pupila sexy și ușor-analfabetăa președintelui Băsescu (piața construcțiilor) și multi-miliardarul Silviu Prigoană(salubritate). Primarul Mircia Gutău a refuzat înțelegerile cu ei din spatele cortinei și aoferit condiții egale de concurențătuturor firmelor locale (CONEXVIL, PROTECHIM, URBAN, etc.) sau bucureștene. Mai apoi, acestor zvonuri li s-au adăugat și amenințărilecu închisoarea ale liberalului mincinos Emilian Frâncu- omul pentru care că ciula politicului și a șefiei de partideste la fel de mare precum cupola circului Bernea, renumit în amintirile râmnicenilor vechi, prin soarta soției sale Lyly, moartăîntr-un stupid accident la trapez. Ce este adevăr și ce este fabulație din zvonuri? – rămâne sămai investigăm

 

Falsul și uzul de fals

În Codul Penal, la articolul 289, Legiuitorul a definit falsul intelectual ca fiind „falsificarea unui înscris oficial cu prilejul întocmirii acestuia, de că tre un funcționar aflat în exercițiul atribuțiunilor de serviciu, prin atestarea unor fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului ( )”. În pagină, aveți în Față două note cu același conținut ce conțin transcrierea dialogului ambiental, purtat la data de 6.07 de denunță torul Popescu Constantin (notat – P.C.)cu primarul Gutău Mircia (notat – G.M.), în biroul acestuia din sediul Primăriei Rm Vâlcea. La data de 6.07.2006, procuroarele DNA au prezentatîn dosarul nr. 126/ P / 2006nota pe care noi am denumit-o „TRANSCRIERE ORIGINALĂ”. Ea s-a aflat la dosarul cauzeila Tribunalul Municipiului București, care, prin judecă toarea Lucia Rog a stabilit, în baza acestei transcrieri și a lipsei celorlalte probe doveditoare a infracțiunii, că „se constatălipsa totalăa indiciilor privind săvârșirea unor fapte prevăzute de legea penalăde că tre inculpatul Mircia Gutău”. A urmat respingerea propunerii de arestare a acestuia și recursul DNA la Curtea de Apel. Speriate de întorsătura lucrurilor, doamnele procuror au izbutit săinfluențeze și săîmpartăbucuria reușitei, cu treijudecă toare influențabile de la Curte, care au dispus rearestarea. Odatădosarul sosit la Rm. Vâlcea, s-a putut constata că alături de vechea transcriere (TRANSCRIEREA ORIGINALĂ) a mai apărut o transcriere, cu trimiteri la subsolul notei. In pagina document de probăjudiciară în pionierat pentru Justiția română procuroarele dau indicații privind interpretarea negației „NU”, pronunțatăde primarul Gutău, la gestul mituirii ce se întreprindea de denunță tor, într-un mod favorabil abuzului comis de ele prin arestarea unui om public, lider de partid, nevinovat. Am botezat această notăcu „TRANSCRIERE FALSIFICATĂ„ (FALSUL DNA). În logica faptelor care aveau săse întâmple, devine evident că se avea în vedere sustragerea „TRANSCRIERII ORIGINALE”, rămânând doar FALSUL DNA.

 

PROBA FALSULUI

Știm bine că scursorile Râmnicului și în special pseudo-jurnaliștiiconturați într-un grup „anti-Adevăr”, „anti-Democrație”, „anti-Justițiar” și „anti-Gutău”, vor zâmbi, citind informațiile de mai sus. Toți cei carenu ne-au crezut până acum sau afirmăcă suntem partizani ai cauzei „Gutău – Dicu”, se înșeală. Suntem că utători ai probelor care stau și vor sta în apărarea Dreptății, Adevărului, Justiției și apoi a celor doi demnitari vâlceni acuzați fărăprobe, pe simple presupuneri. Priviți cele două note de transcriere și veți remarca niște adnotări ale noastre, prin semnele de punctuație ce însoțesc încercuirea a două pasajedin documentele aflate la dosar. Acolo se aflăfalsul intelectual și uzul de fals pe care-l sesizăm celor care încă mai respectăCodul Penal și art.16 din Constituția României.

În „TRANSCRIEREA ORIGINALĂ”, dialogula fost consemnat astfel:

” G.M. Da?Te ia cu (neinteligibil) și pune acolo!

P.C. Așa! Vedeți că ăăam, exact cum m-am înțeles cu el patruzeci două zeci de mii am dat acuma

G.M. Nu! (cu semnul exclamării n.r.)

P.C. Și După ia când iese certificatu”™, restul.Da?

G.M. – .. »

NOTĂ: În dialog, se resimte cum denunță torul „recită” textul interesului urmărit și prestabilit, în contrast cu normalitatea răspunsului unui om care nu știe de nici o înțelegere, dar nici de cursa ce i se întinsese!

În „TRANSCRIEREA FALSIFICATĂ” (aceea confirmatăde judecă torii de la Vâlcea) , dialogul a fost consemnat astfel:

” G.M.: Da? Te ocupi de el și (neinteligibil)

P.C.: Așa! Vedeți că ăăam, exact cum m-am înțeles cu el, patruzeci

G.M.: Nu. (cu punct n.r.)

P.C.: două zeci de mii i-am dat acum și După aia iese certificatu”™, restu”™, da?

G.M.: …. »

 

FALSULSTRIGĂTOR LA CER

1 În „original”, primarul Gutău spune: „Da? Te ia cu (neinteligibil) și pune acolo!”

În „fals”, procuroarele au consemnat: „Da? Te ocupi de el și (neinteligibil)”

2 În „original”, denunță torul Popescu Constantin spune: „Așa! Vedeți că ăăam, exact cum m-am înțeles cu el patruzeci două zeci de mii am dat acuma „

În „fals” procuroarele au consemnat:„Așa! Vedeți că ăăam, exact cum m-am înțeles cu el, patruzeci „ (A DISPĂRUT RESTUL FRAZEI n.r.)

Apoi se continuă:

G.M.: Nu. („cu punct” semn al presupusei lipse a vehemenței, în accepțiunea procuroarelor infractoare n.r.)

 

P.C.: două zeci de mii i-am dat acum și După aia iese certificatu”™, restu”™, da?

Chiar și ulceroșii jurnaliști în frunte cu bolnavul de pancreatităși de ficat (că ruia nu i-a uitat doctorul Ploscarul pensa în el) vor fi siliți sărecunoască falsitatea probei prezente la dosar. Dar să-i lăsăm acum pe neprietenii adevărului și profesiei Va veni și vremea detractorilor ce se ascund în spatele denunță torului Constantin Popescu „“”Crinu” .

 

Îndemn la înfăptuirea justiției

Dovada publicatămai sus, nu poate fi contestată. Alături de mai multe falsuri aflate la dosar, hotărârea arestării și, apoi, rearestării primarului Mircia Gutău infracțiuni comise de judecă tori ai Curții de Apel (București și Pitești), se bazeazăpe proasta croire a rechizitoriului de că tre două individe nepregătite profesional ce-și spun procuror. Dacă mai era nevoie, s-a înțeles, odatăîn plus, că DNA este un instrument politic pentru eliminarea celor incomozi. Primarul Mircia Gutău, pe lângănespălații moral din politicul local, a deranjat și mărimile PD, în frunte cu „piticul Boc”. Prin charismă, activitate politică și în administrația publică de stat. Președintele Emil Boc s-a dezis de situație și și-a lăsat tovarășul politic pe mâna unor procurori abuzivi și a unor judecă tori influențabili, șantajabili, de la Curțile României. Cel puțin în județul Vâlcea, electoratul a înțeles ce-i în bătătura PD și lipsa de apreciere și de respect a conducerii centrale a PD pentru oamenii care le-au adus voturile guvernării în Alianțăși l-au propulsat pe Traian Băsescuîn înalta demnitate națională. Un sondaj de opinie va arăta că PD-ul este pe tobogan, în sufragiile electoratului vâlcean. Se mai poate stopa declinul, numai dacă se va înfăptui, cu ADEVĂRAT, justiție în Cauza Gutău – Dicu. Vinovații săplătească , indiferent că sunt procurori, judecă tori sau înalți funcționari publici!

 

N.B. În timpul desfășurării procesului de la Curtea de Apel Pitești, am primit din surse bine ancorate în ierarhia socio-politică a țării mesajul că sentința se va pronunța la ora 17 (procesul a început la ora 12,10 și s-a terminat la ora 14,25) și că soluția în cazul primarului Gutău va fi „vinovat” (adică , emiterea unui nou mandat de arestare). Am comunicat, imediat, avocatului Octavian Fieroiu conținutul mesajului și am trimis SMS-uri colegilor de redacție aflați în sala de judecată. Atunci, nimeni nu a crezut. Nici măcar eu! Și totuși, cineva s-a ante-pronunțat înaintea terminării procesului. Informația a venit din zona DNA, din anturajul șefului instituției Daniel Morar. Grav, foarte grav! Încet, încet, prin procurorii DNA și cu sprijinul judecă torilor lipsiți de profesionalism și de personalitate, se instaureazădictatura prezidențială. Devine tot mai actual sloganul „Ultimul care pleacă din România, săstingălumina”.(va urma)

Romeo Popescu