Acasă Arhiva Emil Boc vine la Vâlcea pentru a anunța reprimirea lui Mircea Gutău...

Emil Boc vine la Vâlcea pentru a anunța reprimirea lui Mircea Gutău în PD

Vineri, 12 octombrie, la sediul Partidului Democrat Vâlcea, a avut loc o conferințăde presă susținutăde președintele executiv al organizației municipale, Romeo Rădulescu. Acesta a prezentat calendarul PD Vâlcea privind campania pentru alegerile europarlamentare. Astfel că Marian Jean Marinescu, vicepreședinte al Partidului Popular European și europarlamentar din partea PD, va fi prezent la Rm. Vâlcea, în data de 19 octombrie. După ce va susține o conferințăde presă la sediul partidului, acesta se va deplasa în 26 octombrie, la Horezu și apoi în 1 noiembrie la că limănești și Brezoi. Romeo Rădulescu a mai spus că reprezentanții PD, vor desfășura întâlniri în ziua de 8 noiembrie la Bălcești unde vor sta de vorbăcu electoratul. În 23 octombrie, la Rm. Vâlcea, va avea loc lansarea candidaților pentru europarlamentare, Romeo Rădulescu numărându-se printre candidați. La acest eveniment va fi prezent și președintele Emil Boc, Elena Udrea și Sorin Frunzăverde.

„Consider că primarul este nevinovat” – Romeo Rădulescu

După ce a discutat despre alegerile europarlamentare și despre viitoarele vizite ale reprezentanților PD, președintele executiv al organizației municipale, Romeo Rădulescu, și-a spus părerea despre cazul Gutău. „Consider că primarul este nevinovat și vom lăsa justiția să-și spunăcuvântul. Cert este că va fi găsit nevinovat în dosarul cu mita”, a spus Rădulescu. În consecință, Gutău va fi reprimit în partid înainte de a se emite o hotărâre judecă torească definitivăși irevocabilă, conform celor afirmate de Rădulescu. Întrebat dacă zvonurile care circulă, referitor la reîntoarcerea lui Nicolae Dicu în partid, sunt adevărate, Rădulescu a confirmat: „Este adevărat că Dicu vrea săse reîntoarcă printre noi, însă rămâne sădiscutăm această problemă. Totuși cred că va fi acceptat din nou în PD. Nu știu cu certitudine când se va întâmpla acest lucru”, a mai adăugat președintele executiv.

Gigi Matei și Ion Nicolae n-au șanse la Primărie

Din ultimele sondaje efectuate de PD pentru a afla care sunt procentele în care se încadreazăcandidații la primăria Râmnicului, se pare că Mircia Gutău a obținut simpatia a 75% din alegători. Romeo Rădulescu a mai adăugat că Gigi Matei, candidatul PSD, ar avea un procent de 5%, iar candidatul PNL, Ion Nicolae ar obține 2%. „Gigi Matei și Ion Nicolae nu reprezintănimic în partidele lor. La alegerile locale, râmnicenii voteazăomul, iar cei doi nu sunt deloc cunoscuți pentru a obține un procent mai mare, cu atât mai puțin să-l întreacă pe Mircia Gutău”, a mai adăugat Rădulescu. În opinia președintelui executiv democrat, liberalul Ion Nicolae nu va fi votat de râmniceni, el fiind un personaj din umbra lui Emilian Frâncu.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.