Acasă Arhiva „Depășire interzisă” cu un mort și trei răniți

„Depășire interzisă” cu un mort și trei răniți

Marți, 18 septembrie, un bărbat care conducea un Wolkswagen Passat, pe DN 67, în apropierea localității Slătioara, a intrat în coliziune lateral stânga cu o autoutilitară. Victor Pătruți, 46 de ani, din Gorj a depășit un moped, iar când a încercat sărevinăpe sensul de mers a intrat în coliziune cu autoutilitara marca Ford, condusăregulamentar de Florian Diță, 24 de ani, din Gorj. În zona în care bărbatul a intrat în depășire exista un indicator „depășirea interzisăși atenție succesiune de curbe din care prima la dreapta”, de care șoferul nu a ținut cont.

În urma coliziunii, autoturismul WV Passat a fost proiectat în șanțul de pe partea dreaptădin direcția sa de mers, șoferul decedând în urma impactului. Autoutilitara s-a răsturnat pe partea lateral dreaptăpe sensul de mers Târgu Jiu – Vâlcea, că zând peste mopedul condus de Daniel Diaconu, la o distanțăde 20 metri de locul impactului.

Conducă torul mopedului a fost rănit grav și a fost transportat la Spitalul Județean Vâlcea, unde i-a fost  stabilit diagnosticul „fracturăumăr stâng, fracturăcu deplasare femur stâng”. De asemenea, șoferul autoutilitarei, Florian Diță, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, precum și Anca Dolan, 24 de ani, din Gorj, pasagerăîn autoutilitara Ford – traumatism cranian cu plăgi multiple punctiforme la nivelul feței. Șoferul autoutilitarei Ford nu purta centura de siguranță, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru a stabili alcoolemia. Conducă torul mopedului nu purta cască de protecție și, de asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.