1

CRIMĂ SÂNGEROASĂ LA BĂLCEȘTI

Dându-și seama că și-a omorât concubina, criminalul a chemat-o în ajutor pe mama sa pentru a șterge urmele ” bărbatul care a fost în stare săcomităo crimăatât de violentăeste un pensionar alcoolic și a fost arestat preventiv pe o perioadă de 10 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de omor

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale s-au confruntat, zilele trecute, cu un caz ieșit din comun. Sâmbătă, 17 noiembrie, o femeie din Bălcești a fost omorâtăcu sânge rece de concubinul său. Gabriela Tudor, de 34 ani și Aurelian Popescu, de 50 ani, trăiau în concubinaj de mult timp și erau cunoscuți în sat ca alcoolici. Cu o searăînainte de crimă, cei doi au fost la cârciumă, unde au băut cot la cot. În drum spre casă, bărbatul a lovit-o cu pumnii și picioarele pe Gabriela. Scandalul și bătăile au continuat și acasă. Fiind sub influența alcoolului, Aurelian a pus mâna pe un cuțit, cu care a înțepat-o pe femeie în coaste, perforându-i plămânul stâng. Dându-și seama că a omorât-o, criminalul a chemat-o în ajutor pe mama sa pentru a șterge urmele. Împreună, au spălat hainele pline de sânge și pe jos. Abia a doua zi, cei doi au sesizat Poliția, spunând că Gabriela s-a dus sădea de mâncare la porci, a că zut și a murit.

Criminalul, în spatele gratiilor

Polițiștii și procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea s-au deplasat la locul crimei și au constatat că femeia prezenta multiple leziuni traumatice, echimoze și excoriații la nivelul ambilor ochi, nas, gură, bărbie, precum și o plagăînjunghiatăla nivelul sânului stâng. De asemenea, s-au găsit pete de sânge prin casăși hainele femeii care fuseserăspălate, dar pe care se mai puteau observa pete de sânge. Concluziile medico – legale au stabilit că moartea Gabrielei a fost violentă, datorându-se șocului hemoragic consecutiv, unui politraumatism prin lovire cu și de corpuri dure, precum și loviturile de cuțit. Bărbatul care a fost în stare săcomităo crimăatât de violentăeste un pensionar alcoolic și a fost arestat preventiv pe o perioadă de 10 zile, pentru săvârșirea infracțiunii de omor.