1

Copiii orfani au sustinut un recital de exceptie la Casa Sindicatelor

           ” VOCEA VÂLCII partener media” printre cei care au sponsorizat evenimentul s-au numărat: Primăria Râmnicului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vâlcea, precum și  Traian Grănișteanu, președintele Partidului Noua Generație Creștin Democrat (PNG-CD) Vâlcea

 

           Duminică, 17 decembrie a.c., la Casa Sindicatelor din municipiul Rm. Vâlcea a avut loc a XIII-a ediție a spectacolului „Seară de colinde”, organizat de Asociația Orfanilor din Casele de Copii (AOCC). Printre cei care au sponsorizat evenimentul s-au numărat: Primăria Râmnicului, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vâlcea, precum și  Traian Grănișteanu, președintele Partidului Noua Generație Creștin Democrat (PNG-CD) Vâlcea. De menționat că bisăptămânalul VOCEA VÂLCII a fost partener media al acestui spectacol, susținut de copii din centrele de plasament: nr.3 (Preșcolari), nr.4 (Sera Ostroveni), nr.5 (Nord), nr.12 (Copii Străzii) Centrul de Socializare Nord și Grupul vocal „Discipolii” (format din tineri din cadrul Compartimentului Tineri în Dificultate). 

Invitații spectacolului „Seara de colinde” au fost: grupul vocal PROFU DE MATE  de la liceul de Artă, grupul vocal VESTEA BUNA condus de Marius Anescu, grupul vocal LIC ARTA și solista l EVELYN. În sală a fost prezent și primarul Râmnicului, Mircea Gutău, care a primit zeci de aplauze din partea participanților la eveniment.  De asemenea, a fost organizată și o tombolă cu premii pentru cei mici, ce au fost înmânate, spre bucuria copiilor, chiar de Moș Crăciun.

Olivia Pirvu