Acasă Arhiva Bogații din Consiliul Local

Bogații din Consiliul Local

Bogdan Badea (PNL) este unul dintre cei mai avuți aleși din Consiliul Local al Primăriei Râmnicului. În 2006, alesul și-a cumpărat un apartament în București, pe Calea Văcă rești și, conform declarației sale de avere, imobilul are o valoare de impozitare de 156 mii lei și o supraFață de 76,99 de metri pătrați. Pe lângă apartamentul din capitală, Bogdan Badea și-a mai cumpărat încă unul chiar în centrul Râmnicului, pe Tudor Vladimirescu, a că rui valoare de impozitare este de 102 mii lei. Și asta nu e tot. În 2005, alesul a moștenit o pătrime dintr-un apartament, situat tot în municipiu. Soției sale îi revine și ei jumătate dintr-un apartament, cumpărat în 2002, de 80 de metri pătrați, situat pe strada Gabriel Stoianovici

 

Veniturile câtorva consilieri locali ai Primăriei municipiului Rm. Vâlcea au crescut văzând cu ochii de la un an la altul. Și asta în numai doi ani de mandat. Într-o perioadă relativ scurtă, în timp ce oamenii de rând abia își plătesc facturile, ei au reușit săacumuleze averi de invidiat. Peste noapte, câțiva aleși s-au transformat în adevărați baroni locali, măcinați de ideea de înavuțire cât mai rapidă. 

„Agentul” imobiliar

Fărădoar și poate, Bogdan Badea (PNL) este unul dintre cei mai avuți aleși din Consiliul Local al Primăriei Râmnicului. În 2006, alesul și-a cumpărat un apartament în București, pe Calea Văcă rești și, conform declarației sale de avere, imobilul are o valoare de impozitare de 156 mii lei și o supraFață de 76,99 de metri pătrați. Pe lângă apartamentul din capitală, Bogdan Badea și-a mai cumpărat încă unul chiar în centrul Râmnicului, pe Tudor Vladimirescu, a că rui valoare de impozitare este de 102 mii lei. Și asta nu e tot. În 2005, alesul a moștenit o pătrime dintr-un apartament, situat tot în municipiu. Soției sale îi revine și ei jumătate dintr-un alt apartament, cumpărat în 2002, de 80 de metri pătrați, situat pe strada Gabriel Stoianovici.

Afaceri cu locuri de veci

Tot din declarația de avere a consilierului liberal, aflăm că Bogdan Badea a vândut două locuri de veci, moștenire de familie, ambele situate în Râmnic și un apartament deținut în București, pentru care a primit 48 de mii euro. Nici la capitolul conturi bancare, alesul nu se poate plânge deloc. În 2006, consilierul a depus la OTP Bank București 3000 euro și 10 mii lei. În plus, el mai are peste 9 mii lei, în conturi deschise la alte bănci românești. Salariul său de director al firmei Trocadero, a fost în 2006, de  63 mii lei. Cel de consilier a fost „omis” din declarație. Soția sa, Monica, medic la Spitalul de UrgențăFloreasca din București a câștigat și ea, în anul care a trecut, peste 4 mii lei. 

Nicolae are 50 mii de euro, puși la ciorap

Un alt bogătan din Consiliul Local este, tot un liberal, Ion Nicolae. Alesul a cumpărat trei terenuri construibile (unul la Livezi – de 3.600 metri pătrați și  un altul la Vlădești – 3.000 de metri pătrați). Colac peste pupăză, Nicolae mai deține încă unul la Păușești-Măglași, în supraFață de 1.000 metri pătrați. La cele trei proprietăți pe care le deține, Nicolae a „omis” sătreacă și valoarea lor de impozitare.  Și ca săfie treaba treabă, liberalul și-a cumpărat în Rm.Vâlcea și două apartamente, ultimul dintre ele achiziționat chiar anul trecut. Nici la capitolul autoturisme bugetarul liberal nu stărău. Este proprietarul unui BMW și al unei Dacia 1310, pe care le ține în garaj, pentru a nu se uza. În schimb, preferăsăle folosească pe cele de la Inspectoratului Județean în Construcții Vâlcea, al că rui șef este. Contul său din bancă este garnisit cu suma de 50 mii de euro, pe care, alesul i-a pus la păstrare la Raiffeisen Bank. 

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.