Acasă Arhiva Amicale nordice pentru națională

Amicale nordice pentru națională

Cu majoritatea lotului format din handbaliste de la Oltchim,

După cantonamentul din Antalya-Turcia, handbalistele de la Oltchim Rm. Vâlcea au plecat în Norvegia cu lotul național. Zilele acestea, naționala femininăa României susține doua partide amicale contra formației similare a nordicelor, acțiune la care vor participa 16 tricolore.

Referindu-se la Oltchim, antrenorul Gheorghe Tadici a recunoscut – la ultima conferințăde presăorganizatăde clubul vâlcean – ca i-ar plăcea săo aibăsub comandăpe croata Horvat. „Este o handbalistăde valoare și, sincer văspun, mi-o doresc în lot. Acum, săvedem ce situație contractualăare. Oricum, știu că are oferte mai aproape de sufletul său din Ungaria, de la FTC, Cornexi și Dunaffer. Îmi e greu de crezut că ar alege Vâlcea”, a spus Tadici

Aproape toate abonamentele s-au vândut

Pentru sezonul competițional 2007/2008 al echipei de handbal Oltchim, campania de vânzare a abonamentelor merge foarte bine. S-au vândut aproape toate abonamentele, pentru că s-a renunțat la gratuități, iar personalitățile care beneficiau de ele au decis sa-și procure tichete. „Domnul Gavrilescu, eu și chiar managerul general Constantin Roibu ne-am cumpărat abonamente și cred că este normal, pentru că așa se întâmplăși la cluburile mari din străinătate. Vom juca în Liga Campionilor cu casa închisă, dar cred că și la meciurile de campionat sala va fi aproape plină „, a declarat vicepreședintele Petre Berbecaru.

 

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.