Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pe site-ul Poliției Vâlcea, doar două declarații de avere

 Oamenii legii spun că cei de la București se ocupăde postarea document

DIFERENÎE MINORE. Comparativ cu declarația din anul 2008, putem spune că la Nicolae Sărdărescu nu apar prea mari diferențe în afarăde câteva bunuri pe care le-a înstrăinat. E vorba de un teren și o casăpe care le-a vândut lui Constantin Tănăsescu, contra sumei de 60 de mii lei. Din declarația de interese a lui Sărdărescu reiese că acesta este președinte al Asociației de Întrajutorare a Poliției Vâlcea și membru al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – S.N.P.P.C Vâlcea.

Deși, până la această dată, toți angajații instituțiilor de stat din județ ar fi trebuit să-și posteze, on-line, potrivit legislației în vigoare, declarațiile de avere pentru anul în curs, am constatat cu stupoare că , de exemplu, pe site-ul Inspectoratului Județean de Poliție nu apar decât două declarații: este vorba de cea a inspectorului-șef, Florian Marin, și cea a adjunctului -șef al Inspectoratului, Nicolae Sărdărescu. Ceilalți polițiști au „uitat”, se pare, de această obligație legală, fiind prea preocupați, probabil, cu prinderea infractorilor periculoși care ne tulburăliniștea.

Din declarația lui Florian Marin aflăm că acesta deține două apartamente în Râmnic, unul dobândit în 2007, iar celălalt în 2004. În plus, Marin este posesorul a două mașini – Skoda Octavia și Ford Fiesta, ambele cumpărate cu credite la bancă . Conform declarației sale de avere, Marin are și două depozite bancare, ambele la Banca Transilvania, unul în valoare de 25 mii lei, iar celălalt de o mie euro.

Dacă inspectorul-șef, Ion Marin are o avere modestă, nu același lucru se poate spune și despre adjunctul său, Nicolae Sărdărescu. Din declarația sa de avere, aflăm că acesta are două terenuri intravilane situate în orașul Horezu, unul dobândit în anul 2000, iar celălalt în 2005, din care, conform declarației, deține doar jumătate. Tot în Horezu, Sărdărescu deține și o casă, în supraFață de 244 metri pătrați, cumpăratăîn anul 2000, cu o valoare de impozitare de peste 99 mii lei, o autoutilitară, marca Mitsubishi, dar și datorii la bancă de 90 mii lei. În 2008, el a vândut o mașinăcontra sumei de 12 mii euro.

În 2008, Sărdărescu a vândut un teren și o casă

Comparativ cu declarația din anul 2008, putem spune că nu apar prea mari diferențe în afarăde câteva bunuri pe care le-a înstrăinat. E vorba de un teren și o casăpe care le-a vândut lui Constantin Tănăsescu, contra sumei de 60 de mii lei. Din declarația de interese a lui Sărdărescu reiese că acesta este președinte al Asociației de Întrajutorare a Poliției Vâlcea și membru al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual – S.N.P.P.C Vâlcea.