Acasă Arhiva 2 Măsuri drastice la IPJ Vâlcea

Măsuri drastice la IPJ Vâlcea

” Odatăcu numirea în funcție a comisarului-șef Florian Marin

Joi, 24 ianuarie 2008, la sediul Inspectoratului de Poliție al județului Vâlcea, a fost prezent chestorul de poliție dr. Gheorghe Popa pentru a-l numi în funcția de inspector șef al I.P.J. Vâlcea pe comisarul-șef Florian Marin. Acesta a promovat examenul susținut în data de 14 ianuarie 2008 la sediul Ministerului Internelor și Reformei Administrative. La examen, Florian Marin l-a avut ca și contracandidat pe Gheorghe Roibu, care va candida pentru funcția de adjunct, alături de alți polițiști vâlceni.

Planuri de viitor

A doua zi După numirea sa în funcție, noul șef al Poliției Vâlcea a ținut o conferințăde presă pentru a aduce la cunoștințăvâlcenilor cum vor decurge lucrurile de acum încolo la IPJ Vâlcea. „Menirea mea este săcoordonez activitatea poliției începând de azi și săasigurăm siguranța cetățeanului. Primul lucru pe care îl voi face este facilitarea comunică rii atât din interior, cât și din exterior a IPJ Vâlcea”, a spus Florian Marin. De asemenea, el s-a declarat nemulțumit de o parte din activitățile polițiștilor vâlceni, exemplificând modul în care unii dintre ei acționeazăîn exercițiul funcțiunii, intervenția tardivăsau chiar nonintervenția lor la diferite evenimente.

Polițiștii vor fi sancționați

Noul șef al Poliției Vâlcea, cms. Florian Marin, susține că nu va avea nici un pic de înțelegere Față de polițiștii care nu-și fac datoria. În opinia sa, una din nemulțumirile celor care intrăîn contact cu polițiștii o reprezintămodul în care sunt tratați. „Voi aplica sancțiunile cele mai dure Față de cei care nu înțeleg că nu suntem o instituție deasupra comunității, ci in slujba ei. Voi fi necruțător cu lucrătorul de poliție indiferent din ce structurăface parte! Orice fel de încă lcare a deontologiei va fi pedepsităaspru. Ceea ce va trebui săne caracterizeze de acum încolo va fi respectul Față de noi înșine și Față de cetățean! Fiindcă oamenii sunt nemulțumiți, nu neapărat din cauza nerezolvării problemelor, ci de modul în care sunt primiți și tratați de că tre polițiștii noștri”, a afirmat noul inspector-șef al Poliției Vâlcea.

Mirabela Fânățan

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.