Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

În Popești, modernizarea drumurilor și gazele – prioritățile primăriței Aurora Măgura

Cum lucrările la proiectul de canalizare sunt pe finalizare, lucrându-se doar la stația de epurare, drumurile și gazele sunt pentru Aurora Măgura principalele proiecte pentru care dorește finanțare în perioada următoare. Primărița Aurora Măgura speră ca în acest an, guvernul , implicit Ministerul Dezvoltării, să aprobe cererile de finanțare pentru obiectivele de investiții.
”Am depus proiecte pentru asfaltarea drumurilor și introducerea rețelei de gaze naturale. Împreună cu alte comune avem constituit un ADI, special pentru această investiție. Avem un atu, deoarece stația de gaze, cât și magistrala sunt pe teritoriul comunei, iar dacă această investiție se aprobă vor beneficia aproape 10.000 de locuitori din toată zona.”, spune Măgura. “Acest ADI este un pas important şi pentru alte investiţii în comun, cum ar fi drumurile de legătură, altele decât cele existente, parteneriate economice viabile, schimburi culturale şi cooperare educaţională, proiecte de smart-city, asociere în sistemul sanitar sau pe situaţii de urgenţă şi lucrărie aferente.
Primăria Popești intenționează să transforme și centrul din satul Curtea într-un centru medical multifucțional pentru ca toți locuitorii să beneficieze de servicii medicale de specialitate.

100 de mii de euro pentru modernizarea târgului de la Meieni
Aurora Măgură, primarul comunei Popeşti, îşi respectă încă o promisiune făcută oamenilor. De curând, social-democrata a demarat procedurile pentru modernizarea târgului de la Meieni, proiect care cuprinde amenajarea terenului, utilităţi, o hală comercială, dar şi alte spaţii de expunere şi vânzare a produselor. După analizarea ofertelor, primarul Aurora Măgură a ales propunerea făcută de SC MadAlpin SRL, din Foleştii de Jos, comuna Tomşani. Această firmă s-a angajat să modernizeze târgul de la Popeşti cu suma de 100 de mii de euro. Şi este foarte posibil ca execuţia să se încheie în prima jumătate a anului 2022. Cu puţin noroc, chiar până la primăvară.