Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Primarul Cristian Nedelcu: “Municipiul Drăgășani oferă încredere investitorilor”

Economia orașului și-a revenit din pandemie, numărul agenților economici se ridică la câteva sute, dintre care cei mai mari sunt cu capital străin – italian, francez sau turc, orașul devenind ușor un centru al industriei auto.
”Este un semnal că economia și-a revenit după pandemie. Că există o încredere a investitorilor, că orașul are resurse, are resursa umană și asta este bine pentru cei care doresc să devolte aici afaceri. Paltforma industrială din sudul orașul a crescut, se investește și asta înseamnă locuri de muncă și resurse financiare pentru buget. Fapt care pe noi ne ajută să continuăm investițiile în infrastructura de utilități. Orașul se dezvoltă, anul 2022 înseamnă noi investiții în zona urbană, modernizării cartierelor, drumurilor. Orașul va crește și este nevoie de investiții”, spune primarul Cristian Nedelcu.
Necesarul de forță de muncă în Drăgășani este unul uriaș, se caută în industria auto, în construcții. Totodată, orașul se consolidează și pe zona turistică, acolo unde deja zona podgoriilor și a cramelor a devenit recunoscută nu doar la nivel național.
Așadar, anul 2022, înseamnă un an de progres economic pentru municipiul din sudul Vâlcii.
Pentru a sprijini acest municipiu trebuie urgentat proiectul prin care se impune modernizarea drumului Dăgășani – Găneasa, la nivel de drum expres, pentru a facilita accesul investitorilor în Vâlcea. Mai ales că oferta de spații și de terenuri pentru activitate industrială, în Drăgășani, este una generoasă.

La Drăgășani se pot achita online taxele și impozitele locale
Locuitorii municipiului Drăgășani (persoane fizice si juridice) care nu au posibilitatea de a-și plăti taxele și impozitele din cauza restricțiilor COVID la sediul Primăriei municipiului Drăgășani, pot opta pentru achitarea acestora în format electronic, folosind site-ul www.ghiseul.ro. Primăria municipiului Drăgășani este înrolată în cadrul acestei platforme electronice și pe bază de autentificare (user și parolă), locuitorii municipiului Drăgășani (persoane fizice și juridice) pot achita taxele și impozitele locale.