Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Sâmbătă se deschide Ştrandul din Ostroveni

Sezonul estival 2015 în cepe la Râmnicu Vâlcea sâmbătă, 20 iunie a.c. ocazie cu care va avea loc marea deschidere a Ştrandului Ostroveni. Pentru început, cei care vor veni la ştrand vor putea beneficia de un bazin cu apă dulce şi unul cu apă sărată. Municipalitatea promite că în următoarele zile se va umple şi al doilea bazin cu apă sărată.

„Prin eforturile DADP, zona afectată de realizarea proiectului cu fonduri europene ”Reabilitare şi modernizare Baza de agrement Ostroveni”, aflat în derulare, a fost compensată prin umplerea şi aducerea la cotă a unor zone din incinta ştrandului, astfel încât suprafaţa pusă la dispoziţia celor ce vor să facă plajă este aproximativ egală cu cea de anul trecut. Tarifele de acces la Ştrandul Ostroveni au rămas nemodificate faţă de sezonul estival 2014, respectiv 6 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii, cu menţinerea facilităţilor legale acordate şi până acum”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, municipalitatea intenţionează punerea în funcţiune, în perioada imediat următoare, a unui hot-spot – punct de acces internet wireless gratuit – care să acopere zona bazei de agrement pentru toţi cei doritori să utileze această facilitate de comunicare.