Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
foto: foxnews.com

Cel puţin 9 morţi într-un atac armat în SUA

foto: foxnews.comCel puţin nouă persoane au fost împuşcate mortal în incinta unei biserici din America. Biserica este una din cele mai vechi biserici frecventate de afroamericani, situată chiar în centrul oraşului Charleston, din Carolina de Sud (sud-estul SUA).

O ameninţare cu bombă a făcut dificilă derularea anchetei după atacul armat, poliţia fiind nevoită să evacueze locuitorii din apropierea bisericii.

Purtătorul de cuvânt al poliție din Charleston, Charles Francis, a declarat că suspectul este un bărbat alb, în vârstă de 21 ani, constituţie firavă, care era îmbrăcat într-un tricou gri, cu blugi şi cizme. Şi în acest moment acesta este căutat de poliţie şi FBI.

Şeful poliţiei din Charleston, Greg Mullen a spus: „ Eu cred că acest lucru a fost o crimă făcută din ură. O persoană rea și plină de ură a luat viața cetățenilor care au venit să se închine și să se roage împreună”.

Atacul a avut loc în ajunul a comemorării a opt ani de la tragedia în care nouă pompieri din Charleston şi-au pierdut viaţa, pe 18 iunie 2007.