Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

MEGA-PETRECERE DE 1 IUNIE la Arenele Traian! Primăria Râmnicului îi invită pe cei mici la un spectacol inedit

Reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea organizează în data de 1 iunie, de Ziua Copilului, un spectacol inedit, în aer liber, pus în scenă de talentații actori ai teatrului municipal Ariel. Evenimentul public, primul de acest gen, din ultimele două luni de zile de când ne confruntăm cu pandemia de Covid-19 reprezintă un pas important spre o normalitate care ne-a lipsit atat de mult. Important de menționat este și faptul că județul Vâlcea se află pe penultimul loc din țară la numărul de cazuri confirmate pozitiv cu COVID-19, la noi în județ fiind înregistrate 30 de cazuri de la începutul pandemiei.

”Luni, 1 iunie, de la ora 18.00, Primăria municipiului îi invită pe cei mici la Arenele ”Traian” la musicalul pentru copii ”Gagagugucucuriguuu”, pus în scenă de actorii Teatrului Municipal ”Ariel”, o adaptare după povestea “Punguţa cu doi bani” de Ion Creangă. Numărul spectatorilor la acest eveniment va fi limitat la 500 de persoane, iar accesul gratuit se va face pe baza invitaţiilor care se pot ridica de la Cinematograful ”Geo Saizescu”, în zilele de sâmbătă – 30 mai şi duminică – 31 mai, între orele 10.00 – 18.00, sau direct de la Arenele ”Traian”, luni – 1 iunie, între orele 10.00 – 17.00.
Intrarea în Arenele ”Traian” se va face pe porţile dinspre Sala Sporturilor ”Traian”. Spectatorii, atât cei mici, cât şi însoţitorii adulţi, sunt rugaţi să respecte reglementările actuale impuse prin Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nr. 26/28.05.2020 în ceea ce priveşte distanţarea de siguranţă şi purtarea măştii de protecţie, precum si indicațiile personalului de ordine”, susțin reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.