Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ÎNFIORĂTOR. Un tânăr de 24 de ani și-a violat străbunica

Fapte care întrec orice imaginație și pe care doar o minte bolnavă le-ar pune în practică s-au petrecut în localitatea Muereasca din județul Vâlcea. Un tânăr de 24 de ani și-a violat străbunica, imobilizată la pat. Oamenii legii au fost anunțați de mama violatorului.
Cazul înfiorator a avut loc în noapte de 28 spre 29 mai a.c. Acum, tânărul se află în arest preventiv, el fiind acuzat de infracțiunea de viol.

”Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Râmnicu Vâlcea, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, efectuează cercetări într-o cauză penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, fiind sesizați la data de 29 mai a.c., de o femeie din comuna Muereasca cu privire la faptul că fiul ei și-a violat străbunica.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, iar din cercetări a reieșit faptul că, în noaptea de 28 spre 29 mai a.c., tânărul de 24 de ani a venit la locuința străbunicii sale de 84 de ani, care se afla imobilizată la pat, iar acesta a profitat de imposibilitatea bătrânei de a se apăra și prin constrângere a dezbrăcat-o și a întreținut relații sexuale cu aceasta.

Astăzi, 30 mai a.c., instanța a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile a tânărului, urmare a propunerii formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, după ce, în prealabil, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore”, se arată într-un comunicat al IPJ Vâlcea.