Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

INUNDAŢII la RÂURENI: „Ani de promisiuni, minciuni şi dezamăgiri! Vizite zâmbitoare şi un primar cu pantofi de lac” (FOTO)

Foto: Vocea ValciiDisperaţi, mai mulţi râmniceni care locuiesc pe strada Ciocăneştilor, din cartierul Râureni al municipiului Râmnicu Vâlcea, ne-au contactat şi ne-au adus la cunoştinţă că terenurile şi curţile lor sunt frecvent inundate. Cu toate acestea, autorităţile locale nu reacţionează la strigătul lor de ajutor, deşi la Primăria Râmnicu Vâlcea s-au depus în ultimii ani zeci de plângeri, reclamaţii şi solicitări.

Chiar zilele trecute, gospodăriile oamenilor au fost invadate de ape (vezi foto), iar când plouă abundent pe strada Ciocăneştilor nu se mai poate circula. Cetăţenii din zonă spun că de-a lungul timpului, edilii care s-au perindat la conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea, au făcut zeci de promisiuni că vor băga canalizare şi vor asfalta, însă nu au făcut nimic în final.

„Aşa arată o stradă din Râmnicu Vâlcea. Este vorba de strada Ciocăneştilor, din Râureni. Ani de promisiuni, minciuni şi dezamăgiri. Vizite zâmbitoare şi un PRIMAR cu pantofi de lac. Plătim taxe pentru nimic. Ne-au promis canalizare şi asfalt şi nu au făcut nimic” – ne-a mărturisit o femeie care locuieşte pe strada respectivă.