Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Trenduri în jocurile de noroc din România în 2022

Jocurile de noroc sunt o ramură a unei industrii care se dezvoltă rapid, ținând pasul cu inovația și cu oportunitățile de integrare într-o lume a schimbării permanente. Evenimentele din ultimii ani au încurajat această dezvoltare și au favorizat o mai bună implementare într-o lume a viitorului, anume în mediul online. În prezent, cazinourile vin cu oferte care mai de care mai complexe și mai atrăgătoare pentru clienții lor. Unele oferă runde gratuite la sloturi celebre, altele oferă bonus de bun venit fără depunere sau freebet-uri pentru evenimentele sportive de seamă

Trendurile jocurilor de noroc din ultimul an

Cazinourile online au ținut cont mereu de preferințele clienților, de modul lor de joc și de nevoile lor de manifestare prin joc. De aceea, anual apar noi elemente de care se ține în seama în configurarea pachetelor de bun venit și a promoțiilor organizate periodic. Iată care sunt trendurile ce au fost observate pe parcursul anului 2022.

Jucătorii preferă cazinourile care au o aplicație mobilă

Deși site-urile cazinourilor sunt optimizate și funcționează foarte bine pe dispozitivele mobile, jucătorii par să prefere utilizare unei  aplicații dedicată întri totul utilizării pe dispozitivele mobile. Spre deosebire de accesarea site-ului din browser-ul de pe mobil sau tabletă, folosirea unei aplicații aduce jucătorului avantaje. În primul rând, aplicația  ține jucătorul permanent la cont, nemaifiind nevoie să își utilizeze datele pentru a se autentifica. Totodată, jucătorul va fi mereu la curent  cu pariurile sale și cu promoțiile exclusive care apar.

Rundele gratuite sunt bine venite

Bonusurile care conțin runde gratuite la sloturile diferiților furnizori par să stârnească interesul jucătorilor. Sloturile sunt jocuri populare și se clasează în topul accesărilor. Având în vedere faptul că anual sunt lansate sloturi noi ce oferă o grafică din ce în ce mai performantă, ofertele ce conțin runde gratuite  vor rămâne mereu tentante pentru clienții cazinourilor.

Programele de loialitate sunt un bun factor de atracție

Și programele de loialitate sunt un element de interes pentru jucători. Deși nu toate cazinourile e oferă un astfel de program, cele care au unul se clasează în preferințele clienților din domeniu. Punctele de loialitate fie oferă acces la diverse evenimente exclusive organizate de cazino la nivel intern, fie pot fi convertite în diverse bonusuri sau obiecte, sau ajută clientul propulsându-l pe un anumit nivel mai sus în program, fapt care îi va aduce anumite beneficii.

Bonusurile fără depunere

Bonusurile de acest tip sunt preferate de jucători, în primul rând pentru că nu impun depunerea unei anumite sume de bani în cont, și în al doilea rând, de obicei sunt oferite sub formă de runde gratuite sau freebeturi. Aceste forme de bonus sunt  utilizate în mod frecvent de jucători, iar dacă mai au și cerințe mici de rulaj, atunci sunt răsplata perfectă.

Metode de plată de ultimă oră

În momentul în care câștigurile trebui să fie retrase  din cont, jucătorii sunt preocupați de metodele de plată de care se pot  folosi. Toate cazinourile pun la dispoziția clienților clasicele metode precum cardul bancar și transferul bancar, însă metodele moderne de plată cum sunt portofelele electronice și serviciile de plată precum Oktocash sunt preferate în detrimentul celor clasice.

Utilizarea gadgeturilor

Ultima tendință apărută în jocurile de noroc anul acesta constă în oportunitatea  de a plasa pariuri prin intermediul gadgeturilor. Prin urmare, jucătorii pot paria și folosindu-se de gadgeturi precum smartwatch. Așadar, se poate juca și fără a avea la îndemână telefonul mobil. Deși e o nouă tendință, ne așteptăm ca pe viitor să se răspândească mai mult în rândul jucătorilor, mai ales că ne aflăm în secolul vitezei. Jocurile de noroc vor rămâne mereu de actualitate și vor reuși într-un fel sau altul să se împletească cu tehnologiile de ultimă oră.