Acasă Actualitate RAZIE ÎN VÂLCEA! Polițiștii rutieri au dat 320 de amenzi și au...

RAZIE ÎN VÂLCEA! Polițiștii rutieri au dat 320 de amenzi și au reținut 84 de permise auto

Polițiștii Serviciului Rutier au acționat, săptămâna trecută, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier, pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive și pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și a reducerii numărului şi a consecinţelor accidentelor rutiere grave.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor descoperite polițiștii rutieri au fost nevoiți să aplice 320 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea unor norme la regimul circulației, cu o valoare de peste 160.000 lei. De asemenea, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare, 84 de permise de conducere, dintre acestea 20 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară, iar 61 pentru depășirea limitei de vitezei legale.

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe un sector de drum de pe raza localității Râureni, cu limită de 50 km/h, în mai puțin de 20 de secunde au depistat 3 conducători de autoturisme care rulau cu viteze de peste 100 km/h.

Toți trei au fost sancționați contravențional și au rămas pietoni pe o perioadă de 90 de zile.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.