Acasă Actualitate REŢETA ZILEI: Minipizza cu ton şi ardei

REŢETA ZILEI: Minipizza cu ton şi ardei

Ce vă trebuie? 4 pâinici, 280g de ardei copt din conservă scurs bine, 1 lingură de bullion, 1 legătură mică de pătrunjel tăiat mărunt, 200g de ton din conservă scurs bine, 125g mozzarella ruptă în bucăţi mici.

Cum se prepară? Se încălzeşte cuptorul. Se taie pâinea în jumătăţi şi se prăjeşte în toaster. Se taie ardeiul în fâşii şi se amestecă cu bulionul, pătrunjelul, sare şi piper. Se întinde pe bucăţile de pâine. Tonul se pune peste amestecul cu ardei şi deasupra se presară mozzarella. Se pune la cuptor timp de 3-5 minute până ce brânza devine aurie şi se topeşte.

Poftă bună!

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul
Articolul precedentRÂMNICU VÂLCEA: Meteo pe ore azi, 1 noiembrie 2014
Articolul următorFostul şef al Parchetului Buftea, condamnat în România, a fost prins la Londra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.