Acasă Monden VEZI CUM poți câștiga două INVITAȚII DUBLE GRATUITE la spectacolul DIRECȚIA 5...

VEZI CUM poți câștiga două INVITAȚII DUBLE GRATUITE la spectacolul DIRECȚIA 5 din data de 20 februarie de la Râmnicu Vâlcea!

Direcţia 5 va concerta în data de 20 februarie 2020 la Râmnicu Vâlcea, la Teatrul Anton Pann, în cadrul turneului național DIRECȚIA 5 -„POVESTEA NOASTRĂ – 30 de ani”. Spectacolul reprezintă o bună ocazie pentru fanii trupei de a fredona din nou cele mai cunoscute melodii de dragoste: ”O fată ca ea”, ”Te iubesc”, ”Îți mulțumesc” sau ”Povestea noastră”.
Cititorii care doresc să câștige una dintre cele două invitații gratuite (4 locuri) oferite cu generozitate de băieții de la Direcția 5 pot participa la concursul nostru on-line.
Participanții trebuie să dea LIKE la pagina de Facebook Vocea Vâlcii, share la această postare și comentariu la postare cu ”PARTICIP”. Tragerea la sorți, prin Random, va avea loc vineri, 24 ianuarie, orele 16.00 și va fi transmisă în direct pe pagina de Facebook Vocea Vâlcii. Mult succes tuturor!
”Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.
Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: „POVESTEA NOASTRĂ”.
În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5.
Biletele la concert se găsesc la casa de bilete a TEATRULUI ANTON PAN şi în format electronic pe https://m.iabilet.ro/bilete-ramnicu-valcea-concert-directia-5-povestea-noastra-49109/”, arată reprezentanții uneia dintre cele mai iubite trupe din România.

image_pdfVezi ca PDFimage_printPrintează articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.