Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Ipocrizia poartă un nume: Remus Grigorescu

Pesedistul vrea postul de director de la Biblioteca Judeţeană, acolo unde ar putea să-i terorizeze pe angajaţi, aşa cum a făcut şi la Inspectoratul Şcolar.

Este ceva incredibil, domn’le, cum unii au mână doar de luat şi niciodată de dat. Este cazul profesoraşului Remus Grigorescu, care cum apare un post de director la orizont, cum i se aprind girofarele din cap şi începe ofensiva. Se vaită peste tot că a rămas fără serviciu după ce a fost dat afară de la Inspectoratul Şcolar Vâlcea, făcându-i pe colegii săi de la PSD să-l compătimească şi să nu-i mai ceară banii pe care încă îi mai datorează la partid după alegerile locale.

În fine, nu asta vrem să dezbatem acum. Problema este că Remus Grigorescu vrea cu tot dinadinsul să îi ia locul Sandei Constantinescu în fruntea Bibliotecii Judeţene Vâlcea, instituţie subordonată Consiliului Judeţean Vâlcea. El a început deja să bată stepul pe lângă şeful CJ, Ion Cîlea, atunci când a aflat că actuala directoare este în prag de pensionare. Sigur şi dacă ar mai avea câteva luni de zile, femeia ar putea fi aruncată în stradă, doar pentru că Grigorescu plânge pe umărul lui Cîlea că moare de foame. Îi compătimim deja pe angajaţii de la Biblioteca Judeţeană dacă vor ajunge să fie conduşi de acest ipochimen, amintindu-ne cum i-a îngrozit pe inspectorii şcolari, punându-le camere video pe holuri şi obligându-i să îi facă cu mâna atunci când era plecat din instituţie. Asta ca să nu mai spunem câtă agitaţie provoca şi cât erau oamenii de stresaţi de stilul său haotic de muncă, lipsit de profesionalism. Ar fi mare păcat ca Grigorescu să inducă o asemenea stare de tensiune şi la Biblioteca Judeţeană, mai ales că de când în fruntea instituţiei se află Sanda Constantinescu domneşte pacea şi înţelegerea, vechile conflicte cu fostul director Lazăr fiind demult uitat şi îngropate.

Lăsând toate acestea la o parte, în cazul în care Ion Cîlea se gândeşte totuşi să îl numească pe Remus Grigorescu la cârma Bibliotecii Judeţene, trebuie să conştientizeze că acesta s-ar afla în stare de incompatibilitate, iar inspectorii ANI îi pot bate la poartă oricând.