Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Foto / Video: After School si zone de agrement, pe lista lui Virgil Pârvulescu pentru municipiu

Astazi, 28 martie, a avut loc conferința de presa la sediul PNL Valcea, susținută de Virgil Pârvulescu, candidatul PNL pentru primaria municipiului Râmnicu Vâlcea.In cadrul conferinței, Virgil Pârvulescu a prezentat încă doua proiecte importante pe care le are în plan pentru municipiu. Asadar, primul punct pe lista de astazi il reprezintă educatia celor mici, întrucât, Virgil Pârvulescu își dorește sa înființez un After School, iar celalalt punct il reprezinta zonele de agrement la nivelul orasului.

https://www.facebook.com/share/r/YUtVMNvx7ruE2VjP/

Toate aceste proiecte sunt vazute ca fiind un pas important pentru toti cetățenii, astfel încât sa ofere confort si prosperitate.

Asa cum precizează Virgil Pârvulescu, proiectul ce consta in înființarea unui After School la nivelul municipiului, vine in sprijinul tuturor părinților care sunt nevoiți sa munceasca multe ore pe zi, fără a se putea ocupa de educatia si îngrijirea copiilor.

Întrucât bunăstarea si grija pentru cetățeni reprezintă un obiectiv pentru Virgil Pârvulescu, liberalul își doreste sa ducă la îndeplinire toate obiectivele pe care si le-a propus sa le facă, imediat ce va avea funcția pentru care candidează.