Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO. Incendiu la o societate comercială din Berbești

În această dimineață, la ora 05:07, pompierii vâlceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o societate comerciala, în localitatea Berbești. A fost alertată Garda de Intervenție Grădiștea și trimiși la locul intervenției 9 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La sosirea echipelor de intervenție la locul evenimentului s-a constatat că incendiul se manifestă la acoperișul construit din lemn, cu învelitoare din tablă, în suprafață de cca. 100 de mp, precum și la materiale combustibile din interiorul cladirii. Datorită intervenției prompte și profesioniste a pompierilor militari, incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite, fiind protejate, astfel, clădirile învecinate.

Consecințele incendiului:
– au ars: izolația exterioară a clădirii ( polistiren cu OSB), materialele combustibile din interiorul clădirii, precum și structura din lemn a acoperișului în suprafață de aproximativ 100 de mp.
– s-au degradat: aparatele electrocasnice din interiorul clădirii, structura din fier a cladirii precum și tabla acoperișului.

Cauza probabilă a incendiului: scurt-circuit la tabloul electric.