Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

El este tânărul vâlcean care a primit cel mai mare câștig, la pariuri, din România

Fortuna a plătit, la începutul lui 2023, cel mai mare câștig la pariuri din România. Suma se ridică la aproape 2 milioane de euro și a fost câștigată de un parior din Horezu, județul Vâlcea.

Finalul de 2022 a fost unul extrem de inspirat pentru un tânăr din Horezu, județul Vâlcea. Pe 28 decembrie a intrat într-o agenție Fortuna și a plasat bilete cu miza minimă de 1 leu. Tichetele conțineau nu mai puțin de 30 de evenimente.

Au urmat două zile de emoții, dar toate cele 30 de pronosticuri din baschet, volei și fotbal au ieșit „verzi” și câștigul total s-a ridicat la 15.500.000 lei, adică peste 3 milioane de euro. După impozitare, inspiratul parior a rămas cu un câștig net total de 9.766.550 lei, aproape 2 milioane de euro.

„Faceți cunoștință cu Dragoș, câștigătorul celui mai mare premiu la pariuri sportive din România. E din Horezu, are 29 de ani și l-a lovit din plin Fortuna, pentru că a câștigat 9.766.550 lei net!

Poate mulți s-ar fi așteptat ca selecțiile inspirate să fie din fotbal, dar Dragoș e pasionat mai mult de baschet și volei. Vă povestim și în zilele următoare cum a trăit meciul care i-a adus fabulosul câștig, ce are de gând să facă cu banii și ce sfaturi are pentru ceilalți pariori.

Felicitări, Dragoș!” au transmis reprezentanții Fortuna.