Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

RÂMNICU VÂLCEA. Hoț din locuințe reținut! A furat 15.000 euro, bijuterii și ceasuri

Astăzi, 6 ianuarie a.c., magistrații Judecătoriei Râmnicu Vâlcea au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, față de un bărbat de 36 de ani, cercetat într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiuii de furt calificat.

În fapt, la data de 05.09.2022, acesta ar fi pătruns într-o locuință din municipiul Râmnicu Vâlcea, de unde ar fi sustras suma de 15.000 de euro, mai multe bijuterii din aur și ceasuri de mână.

În acest context, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma activităților investigativ-operative efectuate, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, împreună cu Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, la locuințele a 2 persoane de la aceeași locație, respectiv din orașul Pantelimon, județul Ilfov.

La data de 5 ianuarie a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ilfov, Serviciul de Operațiuni Speciale Vâlcea, U.T.A.I. Pitești – B.A.I. Vâlcea, Serviciul Criminalistic din cadrul I.P..J Vâlcea, precum și Poliției Orașului Pantelimon.