Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cum să alegi casa de pariuri ideală

Sunt atât de mulți operatori care funcționează în cadru legal în România, cu licență obținută de la Oficiul Național pentru jocuri de Noroc, încât pariorilor le este extrem de dificil să-și aleagă un site unde să pună biletul zilei sau cota 2. Pentru a selecta cele mai bune case de pariuri online de pe piață jucătorul trebuie să țină cont de câteva aspecte importante. 

Bonusurile reprezintă principala atracție a unei case de pariuri de pe net. Pachetul de bun venit este foarte tentant la cele mai multe agenții de pariuri, dar nu trebuie ignorate nici celelalte promoții și bonusuri. O casă de pariuri care se respectă va avea promoții din belșug atât pentru jucătorii noi, cât și pentru cei deja existenți. 

Singurul impediment este dat de respectarea unor termeni și condiții pentru a transforma bonusurile virtuale în bani cash, pe care jucătorul îi poate retrage. Sunt însă numeroase case de pariuri ce au condiții de rulaj decente pentru jucători.

Oferta casei de pariuri ar trebui să fie motivul principal pentru care orice parior intră pe un site de acest gen. Mai multe sporturi și mai mule variante disponibile înseamnă mai multe opțiuni pentru el. Doar că nu e suficient ca o casă de pariuri online să aibă o mulțime de sporturi în ofertă, ci trebuie să vină și cu o varietate mare de opțiuni de pariere pentru sporturile populare. S-a dus demult vremea când pariorul miza doar pe clasicele 1,x,2 sau pe total goluri. Acum, toată lumea caută să aibă la dispoziție pariuri pe cornere, cartonașe, șuturi pe poartă ori faulturi. O casă de pariuri care vine cu o ofertă foarte variată din toate sporturile și oferă oariorilor cote valoroase este una la care merită să îți deschizi cont. 

Majoritatea pariorilor folosesc cardul de credit, dar asta nu înseamnă că ar trebui ca aceasta să fie unica metodă de plată întâlnită pe un site de pariuri. Există portofele electronice pe care jucătorii la pariuri sportive le folosesc, precum Skrill, Neteller sau Paysafecard. Ca parior, e bine să te asiguri că o casă de pariuri are metode multiple prin care poți să depui și să retragi fonduri. 

Trăim într-o epocă tehnologizată, în care omul dorește să fie la un click distanță de absolut orice. Iar asta n-ar trebui să fie diferit nici în cazul caselor de pariuri. Deși există site-uri optimizate pentru accesul direct din browser, de pe telefon, aplicațiile mobile reprezintă un “must-have” pentru orice operator de top. O aplicație specială pentru dispozitivele mobile, care propune toate facilitățile și opțiunile de la varianta de desktop face întotdeauna diferența între o casă de pariuri de top și una mediocră. 

Interfața site-ului, calitatea departamentului de relații cu clienții sau regulamentul de pariere sunt alte aspecte pe care jucătorul trebuie să le ia în considerare atunci când își alege casa de pariuri. Propriu-zis, nu există operatorul perfect, ci fiecare casă de pariuri are anumite atribute ideale pentru fiecare parior în parte. Și indiferent de alegere, jucătorul trebuie să țină cont de cel mai important aspect – să parieze responsabil!