Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Cinci lucruri de care să ții cont înainte de a juca la cazino online

Una dintre cele mai populare categorii de divertisment în rândul românilor este reprezentată de jocurile de noroc. Sălile cu sloturi și agențiile de pariuri sportive sunt o prezență obișnuită în orice oraș din țară. Cazinourile veritabile sunt însă o raritate în România, iar acest lucru a determinat și mai mult expansiunea cazinourilor online.

Orice astfel de forme de distracție sunt ferm reglementate în țara noastră, așadar jocul este 100% legal la operatorii autorizați. Industria de profil, dedicată exclusiv persoanelor cu vârsta de cel puțin 18 ani, este un important furnizor de taxe și impozite la bugetul de stat, în fiecare an. 

Zeci de mii de români lucrează în acest sector, important așadar chiar și pe piața muncii. Parte din economia locală, jocurile de noroc sunt o opțiune sigură pentru divertisment, atât timp cât sunt accesate în mod echilibrat, cu o viziune corectă: înțelegând că scopul este distracția, iar câștigurile sunt opționale, niciodată o certitudine. 

Pentru experiențe cât mai plăcute și sigure la cazino online, iată mai jos câteva recomandări – elemente ce merită atenție înainte de a juca: 

 Alege neapărat un cazino online licențiat

Așa cum am menționat, domeniul este ferm reglementat. Există cazinouri online licențiate local de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Legea se aplică în fiecare țară în parte, deci o platformă de cazino online este legală în România doar dacă deține licența locală! Poți verifica ușor acest lucru, prin prezența pictogramei ONJN în partea de jos a site-ului de jocuri sau dacă numele operatorului se regăsește în lista celor licențiate ONJN. Doar astfel de cazinouri îți garantează siguranța tranzacțiilor și a practicilor comerciale. Piața jocurilor de noroc autohtonă a fost reglementată în anul 2015. Primul cazino online care a aplicat pentru o licență ONJN a fost NetBet. Acum, pe lista „albă” sunt peste 30 de operatori. 

 Verifică dacă poți profita de oferte de bun venit 

Fiind un mediu concurențial, fiecare platformă de sloturi și alte jocuri de cazino caută să atragă clienți prin oferte speciale de bun venit – extra bani cu sau fără depunere, rotiri cadou etc. Pot exista inclusiv campanii promoționale cu diverse premii. Acordă atenție acestor detalii, există website-uri dedicate celor pasionați de jocuri de noroc, pe care asemenea oferte pot fi comparate. Dacă tot joci, de ce să nu profiți de cele mai avantajoase oferte?! În anumite situații, te poți distra chiar gratuit, pe banii cazinoului, dacă accesezi promoții cu beneficii necondiționate de depunere de bani personali. 

 Verifică modalitățile de plată 

În funcție de operator, există particularități în ceea ce privește metodele de plăți și retrageri. De asemenea, pot fi diverse condiții aplicate, inclusiv comisioane pentru anumite tranzacții. Este bine să consulți cu maximă atenție aceste informații înainte de a alege să colaborezi cu un anumit cazino online. 

 Analizează oferta de jocuri a cazinoului 

Dacă te interesează sloturile, caută să vezi cât de densă este oferta de păcănele online. Pacanele EGT pe placul tău? Poate îți place să joci Burning Hot, Shining Crown, 20 Super Hot sau Flaming Hot. Sau poate preferi alte sloturi de la alți producători de top. În orice caz, pentru a nu te plictisi, diversitatea este foarte relevantă la cazino online. Nu uita nici de partea de distracții la jocurile de masă de cazino, de preferat oportunități de live casino. 

 Asigură-te că alegi un cazino online cu o reputație impecabilă 

Imaginea contează! Caută informații despre cazinoul online unde vrei să joci, Google îți va fi de ajutor. De la recenzii la știri în media online, totul poate fi relevant. Evită materialele pur publicitare și caută să îți faci o imagine corectă despre acel cazino online. Este bine să colaborezi cu o platformă căreia îi pasă cu adevărat de reputația sa pe internet, deci care tratează clienții cu respect. Astfel, cel mai probabil, te vei bucura la maximum de servicii de înaltă calitate.