Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Autoutilitara de ridicări auto a ajuns la ETA

Autotutilitara este un utilaj de ultima generatie, Euro 5, cu o sarcina utila de 4.000 de kilograme , care poate ridica orice tip de autovehicul, in maximum 3 minute, fără a-l deteriora, fiind echipata cu o macara şi chingi speciale.

Maşina de ridicări a fost recepţionată zilele trecute, în prezenta primarului Ramnicului, Emilian Francu. „Acest utilaj modern va facilita munca Departamentului Blocari Ridicari Auto. Cu aceasta ocazie, ii felicit pe cei de la ETA ca incearca sa faca lucruri bune si, in mare masura, au reusit. Asteptau acest utilaj de aproape un an” – susţine Emilian Frâncu.

Autoutilitara va interveni in primul rand pentru ridicarea masinilor declarate abandonate pe domeniul public dar si pentru ridicarea autovehiculelor stationate ori oprite neregulamentar si care au fost blocate, in cazul in care proprietarii nu se prezinta pentru deblocare intr-un interval de doua ore.

„Multumim Primariei Ramnicului pentru aceasta achizitie, care ne va permite, incepand cu 2014, sa desfasuram activitatea de ridicari auto mult mai eficient” – susţine directorul general al SC ETA SA, Ion Popescu.