Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENȚIE! Se oprește apa rece pe strada Carol I din Râmnicu Vâlcea

Ca urmare a executării lucrărilor de dezafectare a legăturii din OL D 114 mm de pe rețeaua existentă pe strada Carol, I SC APAVIL SA ne comunică:

În data de 06.11.2018, de la ora 23:30, până în data de 07.11.2018 la ora 04:00 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii din municipiul Rm. Vâlcea, străzile: Carol I (de la Episcopie până la River Plaza Mall), Popa Șapcă, Al. Boicescu, Cpt. Negoescu, Col. Bădescu, Pinilor, Gabriel Stoianovici, Pătrașcu Vodă, Știrbei Vodă (de la Carol I până la Parc Zăvoi), Splaiul Mircea Vodă, Maior Georgescu și Splaiul Independenței (de la Carol I până la Parc Zăvoi).

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate. De aceea, recomandăm consumatorilor afectați ca, imediat după pornire, să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produsă ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele de intervenție ale Apavil SA vor face eforturi susținute pentru eliminarea disconfortului creat, în cel mai scurt timp.