Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

A FUGIT DE LA PSIHIATRIE: Hoţ prins în autobuz cu bunurile furate

Aceleaşi probleme la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Vâlcea şi nimeni nu ia nicio măsură. După ce, în urmă cu aproximativ o lună de zile, o bătrână a fugit din spital şi ulterior a fost găsită moartă pe Dealul Capela, acum încă un bolnav a plecat din saloanele Secţiei de Psihiatrie şi nimeni nu l-a împiedicat.
Bărbatul este Ştefan B. – 48 de ani, un hoţ din Stoileşti, care a fost prins de poliţişti în flagrant în timp ce devasta o casă nelocuită. Cunoscut ca având afecţiuni psihice, omul a fost internat, miercuri, 5 noiembrie a.c., la Secţia de Psihiatrie.
Vineri dimineaţa însă, în jurul orei 06.20, bărbatul a reuşit să fugă din spital şi s-a apucat din nou de furat. El a fost depistat într-un autobuz ETA de agenţii Poliţiei Locală Râmnicu Vâlcea, având asupra lui care două bidoane, a câte 10 litri de combustibil (motorină), precum şi o găleată şi o geantă plină cu rufe, inclusiv cu frânghia pe care fuseseră la uscat. Hoţul a fost dus la sediul Poliţiei municipale pentru cercetări suplimentare.

Citeşte şi: HOŢ prins în FLAGRANT şi internat la PSIHIATRIE