Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ATENȚIE! Se oprește apa potabilă în Fețeni

Ca urmare a executării lucrărilor de înlocuire a distribuitorului de apă aferent Stație de pompare Fețeni din Râmnicu Vâlcea, strada Fețeni, în data de 09.06.2021, în intervalul orar 08.00 – 18.00, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în Râmnicu Vâlcea pe strada Fețeni și în cartierul Fețeni.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.
Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății.