Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

APAVIL, COMINCO, ADI APA și Consiliul Județean trebuie să refacă drumul de acces spre mânăstirile Iezer și Pahomie! Starea acestuia este deplorabilă

Primarul orașului Băile Olănești, Sorin Vasilache, face un apel către toți factorii de răspundere pentru a se găsi o soluție astfel încât să se refacă drumul de acces spre mânăstirile Iezer și Pahomie, arteră de circulație grav afectată de introducerea canalizării și apei în localitate.
”Ne aflăm într-o situație total necorespunzătoare în ceea ce privește realizarea introducerii de apă și canalizare în satele Cheia și Olănești pentru că de aproape un an de zile aici nu s-a mai lucrat deloc, nu s-au mai făcut branșamente, racorduri, nimic . Fac apel către APAVIL, Cominco și ADI APA să găsească rapid o soluție.
O porțiune din capătul străzii Cumpăna din Cheia nu are deloc apă, iar strada este în stare gravă de degradare. Avem nenumărate sesizări de la cetățeni, de la turiști. Toate reproșurile vin cătrre autoritatea publică locală, către primar. Străzile adiacente sunt în aceeași situație.
Fac un apel către APAVIL, COMINCO, ADI APA și Consiliul Județean pentru a se continua lucrările, dar mai ales pentru a putea repara drumul, care se află într-o stare deplorabilă. Cetățenii își strică mașinile, au fost și accidente în zonă”, susține primarul Sorin Vasilache.