Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

ACUM: Incendii în Bujoreni şi Râmnicu Vâlcea

În această dimineaţă, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” Vâlcea au intervenit în localitatea Bujoreni şi pe strada Buda (Morilor) din Râmnicu Vâlcea, la două incendii de case.
În jurul orei 09:08, printr-un apel, a fost anunţat un incendiu la o casă din Bujoreni. La această oră, acest incendiu este lichidat. Din nefericire, a fost necesară intervenţia echipajului SMURD pentru asigurarea măsurilor de prim ajutor pentru arsuri acordate proprietarilor. În urma acestui incendiu, un bărbat de 37 de ani a suferit arsuri pe membrele inferioase şi superioare, iar o femeie, în vârstă de 60 de ani, a suferit arsuri pe mâini. Până la lichidarea incendiului, a ars mobilierul dintr-o bucătorie şi au fost degradaţi pereţii. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire.
Printr-un apel dat în jurul orei 09:16, a fost anunţat cel de-al doilea incendiu, care se desfăşoară la o casă situată pe strada Buda din Râmnicu Vâlcea. În aceste momente, 3 autospeciale ale pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “General Magheru” se luptă pentru a stinge flăcările.
Vom reveni cu amănunte.