Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

FOTO-VIDEO: Haos în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea. Se circulă bară la bară!

Noile reguli de circulaţie care au intrat în vigoare din 28 iulie au creat ambuteiaje care se întind pe kilometri întregi în zona centrală a oraşului. Chiar dacă noile reguli de circulaţie au fost publicate încă de ieri în mass-media, se pare că unii şoferi nu s-au chinuit să le citească, motiv pentru care s-au creat multe blocaje.

Vă vom ataşa din nou, noile reguli de circulaţie care intra în vigoare de astăzi:

Pe strada Carol I se reinstituise sensul unic de circulaţie de la Nord către Sud. Pe strada General Magheru se va circula în regim de sens unic, de la Sud către Nord, pe porţiunea dintre intersecţia cu Calea lui Traian (după podul Vinerii Mari) şi intersecţia cu strada Gib Mihăescu. Ansamblul celor două poduri peste râul Olăneşti – podul Vinerii Mari şi podul Carol I – va funcţiona ca un sens giratoriu, cu reglementările specifice acestui tip de sistematizare a traficului. Pe Calea lui Traian, în zona centrală, se va circula în ambele sensuri, câte o bandă pe fiecare sens de circulaţie. Pietonii vor putea traversa Calea lui Traian în zona centrală doar pe la trecerile de pietoni din zona River Plaza şi de la intersecţia cu bd. Tudor Vladimirescu.

Ca urmare a organizării manifestărilor dedicate Zilei Imnului Naţional 2016, traficul auto pe splaiul Independenţei, de la intersecţia cu strada Carol I şi până la intersecţia cu strada Ştirbei Vodă, este restricţionat începând cu data de 28.07.2016, ora 10.00, până în data de 01.08.2016, ora 12.00.

Semnalizarea blocării se va face prin garduri de protecţie cu indicatoare rutiere de acces interzis sau deviere trafic, după caz, iar traseul de deviere este strada Ştirbei Vodă. În această perioadă, se recomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie sporită, cu respectarea noilor indicatoare de circulaţie şi a indicaţiilor agenţilor de poliţie ce vor fi prezenţi în zonă. Totodată, se subliniază şi faptul că reluarea traficului auto pe Calea lui Traian, în contextul derulării în continuare a lucrărilor din zona centrală, a dus la reducerea considerabilă a numărului locurilor de parcare din zonă.