Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: Vocea Valcii

Testul nostru: RECUNOASTEŢI PERSONAJELE?

Foto: Vocea ValciiAm luat pozele a doi aleşi ai vâlcenilor, politicieni pe care nimeni nu i-a mai văzut prin zona de la alegeri şi le-am arătat mai multor oameni cu întrebarea daca-i recunosc. Iată răspunsurile:

Leopoldina Tolomac – şomeriţă fruntaşă: A, îl ştiu maică! E hingherul care m-a lăsat fără căţel. Avea faţa acoperită cu o cagulă, dar tot îl recunosc. B. Mihai Bendeac pe când nu-şi lăsase chelie.

Simona Prepeleac – bona filipineză- A. Jean- Claude Van Damme după ce şi-a plătit ratele la banci. B.V.I. Lenin pe care rusii au incercat o metoda noua de dezmumificare

Baragladina Iulian-Degustator de alcool sanitar la o fabrica de profil -A. Simona Halep si Angelina Jolie…sau invers, ca-s prea beat acum, ca sa-mi dau seama.

Panseluta Brebenel-casnic: A. Puskin, cand a vazut ca are un soricel mort in vodka. B.Chuck Norris, cand a constatat ca o pensionara din Husi l-a aruncat afara din coada care se formase la distribuirea ajutoarelor.

Pamfil Corcodel-pianist la Fabrica de Mezeluri: A. Arnold Schwarzenegger gasit inecat in Pasajul Eminescu.B.Iuri Gagarin cand a fost acuzat de pedofilie.

Aici am oprit micul nostru test pentru ca ne-am dat seama ca valcenii nu prea ii mai stiu pe cei pe care i-au votat.Sa fie si reciproca valabila? Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare