Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Pensiile speciale pentru parlamentari – o reparaţie necesară

Priviti acesti truditori pe ogorul Parlamentului! Au mainile batatorite de la numaratul banilor primiti ca spaga pentru diverse interventii, au ochii inrositi de la cat au stat pe videochaturi deochiate in timpul sedintelor in care se dezbateau legi importante, au stomacul distrus de la sampania si icrele negre obligati sa le consume pe la diverse receptii, au fruntile brazdate de ridurile aparute gandind cum sa-si capatuiasca neamurile pentru tot restul zilelor. Cu pasi sovaielnici se indreapta spre Casieria Parlamentului unde ridica un salariu de mizerie de nici o suta de milioane si niste indemnizatii speciale, prime si alte maruntisuri de maxim tot atat.

Desi au benzina platita, sarmanii se descurca tot mai greu pentru ca au o multime de afaceri personale de rezolvat si trebuie sa circule mult. Cand vad oameni cu haine noi si curate, ochii lor se umplu de lacrimi. Ei nu-si permit decat vechituri Armani sau Versace care nu se mai poarta de cateva zile. Cum sa nu plangi cu lacrimi amare?

Ei bine, dragi romani, eu va pun o intrebare. Putem oare sa le alinam suferinta acestor bieti nevoiasi? Da, putem! Pensiile speciale le-ar indulci macar batranetile si ei merita asta!