Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Viperele Albastre, în linie dreaptă

Fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea au intrat în linia dreaptă a pregătirilor pentru reluarea campionatului. În prima dispută oficilă, elevii lui Alex Pelici se vor deplasa la Târlungeni pentru întâlnirea cu Unirea şi un succes le asigură în mare parte prezenţa în turneul de play-off, obiectivul stabilit pentru acest sezon competiţional.

Un succes şi o înfrângere, alte două meciuri amicale

Viperele Albastre au jucat alte două meciuri de pregătire şi au înregistrat un succes şi o înfrângere. Dragoş Firţulescu şi compania au făcut, pe propriul teren, cel mai slab meci din această iarnă, contra unei echipe arţăgoase de Liga a III-a, Metalurgistul Cugir. Oaspeţii au marcat singurul gol al întâlnirii, în minutul 20 al primei reprize şi au reuşit apoi să ţină de rezultat, în ciuda ratărilor importante de care au beneficiat fotbaliştii din Zăvoi. Trabalka, Costin Stoica, Albert Voinea şi Andrei Neagoe au trecut pe lângă gol dar tabela nu s-a mai modificat până la final. În disputa contra formaţiei din Cugir pentru CSM au evoluat: Dr. Geantă – Al. Ionescu, I. Stoica, Pârvulescu, Samson – Artean, Iordache – Luduşan, Bg. Geantă, Firţulescu – Trabalka. Pe parcursul întâlnirii au mai intrat: Fildan, Dumitraşcu, Neagoe, C. Stoica, Voinea, Vasile, A. Marin, Preda şi Petrescu. La câteva zile distanţă, oltenii s-au deplasat la Curtea de Argeş pentru întâlnirea cu o echipă puternică a eşalonului inferior, FC Clinceni.

Pe un gazon foarte bun, CSM s avut o cu totul altă atitudine şi a dominat o mare parte a întâlnirii. Viperele Albastre s-au impus cu scorul de 1-0, singura reuşită a meciului fiind trecută în contul mijlocaşului Răzvan Dâlbea, adus la Vâlcea în această pauză competiţională. Trabalka de două ori şi Georgescu au semnat alte mari ocazii pentru echipa noastră. De partea cealaltă, FC Clinceni putea restabili egalitatea atunci când Pârvulescu a greşit şi experimentatul Grigorie a scăpat singur cu Fildan care a reuşit să pareze. De această dată Alex Pelici a folosit următorul unsprezece: Fildan – Oct. Vasile, Pîrvulescu, I. Stoica, Dumitraşcu – Dâlbea, L. Iordache – Firţulescu, Cl. Ştefan, Georgescu – C-tin. Stoica. Au mai jucat: Al. Ionescu, Aug. Voinea, Trabalka, A. Neagoe, Bg. Geantă, Piscanu, Artean, Samson, I. Marian, Bratu. Până la reluarea campionatului, CSM va mai disputa alte două meciuri de antrenament, pe prorpiul teren cu Juventus Bucureşti şi în deplasare, revanşa cu Metalurgistul Cugir. În prima întâlnire vor intra în teren jucătorii care au evoluat mai puţin în această iarnă, lotul fiind completat cu juniori republicani A, antrenaţi de Gabriel Mangalagiu.

Lotul e stabilit

În mod normal, lotul echipei CSM nu o să mai fie modificat până la primul meci oficial al anului 2016, în deplasare cu Unirea Târlungeni. S-a zvonit că este posibilă o întoarcere a lui Marius Tomozei cel care s-a antrenat toată iarna cu FC Botoşani. Chiar dacă acesta nu a prins lotul pentru meciul pe are moldovenii l-au susţinut cu Dinamo Bucureşti, a decis să rămână la formaţia de prim eşalon.