Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: libertatea.ro

Vâlceanul Mihai Costea, de la mărire la decădere

Foto: libertatea.roMartie 2015 a fost începutul sfârşitului pentru vâlceanul nostru Mihai Costea. La doar 27 de ani, el riscă să renunţe la fotbalul profesionist şi să mai aibă contact cu mingea de fotbal doar la meciurile cu prietenii.

În urma relaţiilor agitate dintre Mihai Costea şi Steaua, pe 5 martie 2015 a fost reziliat contractul dintre atacantul vâlcean şi prestigiosul club sportiv. Vâlceanul a fost transferat în 2011, de la Universitatea Craiova, la Steaua, Universitatea primind 1,4 milioane de euro. Dar, totul nu a fost decât o ambiţie a omului de afaceri din Pipera, Gigi Becali, pentru că Mihai Costea a dezamăgit pe toţi şi nu a confirmat investiţia.

După 13 goluri în 55 de meciuri jucate, pe 5 martie 2015, Mihai Costea este pus pe liber, după ce nu mai fusese băgat pe teren din 26 septembrie 2013.

De mai bine de o jumătate de an de când este liber, Mihai Costea nu şi-a găsit o echipă unde să joace. Trăieşte doar din banii pe care i-a primit de la Steaua în urma rezilierii contractului.