Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

România – Ungaria, meciul decisiv pentru tricolore

Naţionala feminină de handbal a României dispută azi, 12 decembrie a.c., cel mai greu meci din Grupa D a Campionatelor Mondiale: meciul cu Ungaria. Până acum, fetele antrenate de Gheorghe Tadici au două victorii la activ, cu Tunisia şi Australia, şi o înfrângere cu Germania.

La ultimul meci, cel cu nemţoaicele, handbalistele noastre au avut un meci slab şi au pierdut şi o jucătoare importantă, pe Cristina Neagu, care va pierde meciul cu Ungaria.

Partida cu unguroaicele se va disputa la ora 20.15 şi va putea fi văzută în România în direct la Dolce Sport, meciul fiind decisiv pentru naţionala noastră.

Câte despre jucătoarele maghiare, trebuie spus că ele au câştigat primele trei meciuri de la Novi Sad şi ţintesc un loc pe podium la Campionatele Mondiale, unde nu au mai fost din 2005, când au cucerit bronzul. În acelaşi an se consemna şi ultima medalie a României, care pierdea finala în faţa Rusiei. România este ca şi calificată în optimile de finală, însă tricolorele au nevoie de o clasare cât mai bună în grupă pentru a evita puternicele selecţionate ale Norvegiei sau Spaniei.