Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Poli Timişoara joacă cu rezervele împotriva CSM Râmnicu Vâlcea

În această seară, de la ora 20.00, pe Stadionul “Nicolae Dobrin” din Trivale, Piteşti, judeţul Argeş, CSM Râmnicu Vâlcea joacă împotriva celor de la Poli Timişoara, în şaisprezecimile Cupei României.

Pentru vâlceni, meciul este unul extrem de important, antrenorul Alexandru Pelici urmând să-i bage în teren pe cei mai buni şi mai în formă fotbalişti ai săi. În schimb, timişorenii vor juca în acest meci doar cu rezervele.

Tehnicianul formaţiei Poli Timişoara, Florin Marin, a declarat că intenţionează să bage în teren doar rezervele la meciul contra CSM Râmnicu Vâlcea, însă consideră că lotul său este unul valoros, toţi jucătorii putând face faţă oricărei provocări.

„Voi folosi jucătorii care au evoluat mai puțin. Este normal, ACS Poli are un lot valoros şi am mare încredere în acești jucători. Râmnicu Vâlcea are o echipă bună, are în componență fotbaliști care au evoluat în Liga I.

Nu va fi ușor, trebuie să tratăm meciul la modul cel mai serios. Ca să putem să ne impunem, trebuie să facem diferența care există între noi în teren, nu în calculele hârtiei. Repet, nu va fi ușor.

Dorim să ne calificăm. Lotul este echilibrat și putem să facem față în cele trei competiții în care suntem angrenați” – a spus Florin Marin, antrenorul de la ACS Poli Timişoara.