Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!
Foto: csmrmvl.ro

Managerul CSM: Ne menţinem în lupta pentru play-off!

Foto: csmrmvl.roSâmbătă, 26 martie 2016, de la ora 13.00, pe Stadionul Zăvoi din municipiul Râmnicu Vâlcea, fotbaliştii de la CSM Râmnicu Vâlcea dispută un meci vital pentru accederea în play-off. „Viperele albastre” joacă împotriva celor de la FC Braşov, iar partida se anunţă a fi una incendiară.

Managerul general al CSM Râmnicu Vâlcea, Lucian Munteanu, este convins că meciul contra Braşovului o să fie o adevărată finală, însă crede că fotbaliştii vâlceni au trecut peste momentele critice şi pot scoate un rezultat excelent.

„Contra echipei Şoimii Pâncota am obţinut un succes extrem de valoros. Rezultatele din ultimul timp nu au fost însă cele aşteptate. Jocul echipei a fost bun, doar ghinionul ne-a privat de rezultate bune. Mă bucur că am trecut peste acest moment dificil şi am obţinut trei puncte care ne menţin în lupta pentru play-off. Florin Costea este un prieten al echipei CSM Râmnicu Vâlcea, se pregăteşte cu noi. El nu este, medical, la parametri normali, vedem ce se va întâmpla. Am jucat o semifinală, iar sâmbătă avem finala, cu FC Braşov. Nu există un conflict între banca tehnică şi suporteri. În ultima prioadă au fost voci pentru demiterea antrenorului. Eu nu am adoptat sintagma «un şoc la echipă»! Şocul l-am produs eu, prin faptul că i-am anunţat pe băieţi că a doua zi îşi vor primi primit banii pe luna februarie” – susţine Lucian Munteanu.