Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

HCM, victorie obligatorie la Tg. Mureş

Elevele lui Dumitru Muşi intră în lupta pentru play-off dacă se întorc cu toate punctele din deplasarea de pe terenul ultimei clasate

Handbalistele de la HCM Râmnicu Vâlcea continuă seria partidelor din această ediţie de campionat, duminică, pe terenul ultimei clasate din Liga Naţională, Mureşul Târgu Mureş. Vâlcencele antrenate de Dumitru Muşi sunt în acest moment pe poziţia a 11-a a clasamentului, la doar două puncte distanţă de zona de play-off şi sunt obligate să plece din Ardeal cu toate cele trei puncte. Până în acest moment, mureşencele antrenate de câteva zile de Gheorghe Covaciu nu au bătut pe nimeni şi nu au reuşit nici măcar un rezultat de egalitate. În mod normal, HCM va câştiga fără probleme dacă municipalele nu vor repeta greşelile făcute în prima etapă pe care au jucat-o la Slobozia, cu Unirea din localitate.

Meci interesant la Brăila

Una dintre cele mai interesante partide care se se vor juca în această rundă are loc la Brăila, acolo unde se deplasează campioana en-titre a României, HCM Baia Mare. Având în vedere că s-a menţinut sancţiunea de depunctare a bucureştencelor de la CSM şi pierderea la masa verde disputa cu SCM Craiova, handbalistele campioane îşi asigură în mare parte un alt titlu dacă pleacă şi de la Brăila cu toate punctele puse în joc. De urmărit este şi partida de la Zalău unde echipa selecţionerului Gheorghe Tadici primeşte vizita braşovencelor de la Corona. CSM bucureşti este mare favorită în disputa cu HCM Roman în timp ce SCM Craiova vrea să continue evoluţiile senzaţionale din aceast campionat, pe propriul teren cu CSM Ploieşti, o echipă în revenire de formă.

Programul etapei:
SC Mureşul Tg. Mureş – HCM Rm. Vâlcea
CSM Bucureşti – HCM Roman
HC Dunărea Brăila – HCM Baia Mare
HC Zalău – ASC Corona Braşov
CSM U. Slobozia – „U” Neptun Constanţa
„U” Jolidon Cluj – CSM Cetate Devatrans
SCM Craiova – CSM Ploieşti